[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
唯有靠對家idol fans追擊
夏日風
loving u同I swear
句野好貼地但係好仆街中一識呢啲都唔係問題 問題係大大聲講出來

好顛
其實佢都幾撚ON9 佢咁樣講出黎 當MOMO係咩
講咗咩
係你地小氣記係心,我無欺凌
【SPOTV NEWS獨家】[Rain將與其製作的新男團CIIPHER一同出演《週偶》]​​22日,據SPOTV NEWS獨家報導,Rain和CIIPHER當天將參加MBC Everyone《週偶》的錄製。

CIIPHER是Rain經營的RAIN company首次推出的7人新男團。出演過《PRODUCE 101》的文賢彬-《UNDER NINETEEN》的朴成原-《YG寶石盒》的吉度煥-《NO MERCY》的崔錫元等成員通過多種選秀節目被大眾所熟知,早早地就聚集了話題。

他們將通過節目散發"師徒化學反應"。 Rain將於3月3日發表迷你專輯展開回歸活動。 CIIPHER將於3月15日在歌謠界正式出道。
再嚟多單爆料 本月少女chuu
睇有冇證人肯出聲
【日刊體育】[韓國將翻拍中國台灣電視劇《想見你》]22日NPIO方面表示:"我司與中國台灣福克斯-三豐製作的人氣電視劇《想見你》的翻拍版權合約已經簽訂,將正式開始製作韓國版。"

該劇講述的是在男友因意外事故去世之後,思念她的女友偶然通過磁帶穿越到1998年,與擁有相同面孔的男人相遇而經歷的故事。
佢阿媽催佢今年結婚
熊孩本身就成日講結婚問題
成堆男人圍埋吹水傾到有咩問題
冇拖拍既老虎都成日提到
心地好無 同個樣無直接關係 唔好以為會有同理心
哩個唔希望係真 好感佢
【etoday】據確認,國稅廳最近在對SM娛樂公司的特別稅務調查中,對李秀滿,李成洙代表、演員裴勇俊等人也進行了高強度的調查。某司法機關相關人士表示"據我所知,在對他們的特別稅務調查當中,對股票轉讓問題也進行了高強度的調查"。國稅廳在本月5日向SM娛樂方面追徵了法人稅等202億韓元,並通報了根據"通告處分"的10億韓元以上罰款。
唔敢告應該係因為自己都驚跟車太貼
你係公司如果見自己 Idol 聲明係「我唔記得,相信自己無做」
你敢唔敢 all in 撐?
可唔可以唔好用個d 叫台灣做中國台灣既source
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞