[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
唔該哂巴打
班once真係好難服侍結婚又話阻礙女方大好星途 唔結婚又話拖住女方 玩曬啦
起碼一兩年前已經有傳依件事 Creker冇反駁過
不過一個鐘前 公司聲明話佢冇施暴過 唔知係澄清佢冇校園霸凌 定係冇打過女友
唔唔 就當催婚係節目效果
但都覺得希澈唔洗咁強調「鍾意一個人生活」「一個人生活好好」
尤其是當全韓國都知佢哋兩個拍緊
令人覺得佢有啲唔尊重Momo

利申:係ELF
Ask一向都冇承認
係上年翻炒嘅時候有人喺twitter自稱善旴朋友
話啲野係佢以前上善旴屋企玩嘅時候代答
不過呢個講法韓飯都唔太受
聲明係否認所有暴力行為
不過娜恩之前咪又係有單
不過冇啦啦又話係假
同一時間咁多彈出嚟真係好難消化
姜棟元嗰個最主要係佢自己本身成日講自己有幾自豪自己阿爺, 所以當佢阿爺被爆佢先會俾人鬧。其實佢已經算好好彩, 如果佢唔係咁紅觀眾緣咁好, 佢未必可以返生。始終佢阿爺被爆嘅野係等如叛國賊, 等級同校園欺凌完全唔係一個水平。
追咗成晚都未追完
哇點會唔上心
而家got7成隊無咗
Stray kids衝緊上位
黃鉉辰又係最紅嗰個,基本上靠佢拉成隊發達
佢出事就真係含L囉
係毛毛自己選擇拍拖 人都係佢自己揀嘅 既然揀咗個綜藝人拍拖 就要做好心理準備自己嘅戀情會喺節目被擺上枱 儘管係咁 金希澈依一年黎喺綜藝無數次比前輩抽水 都瘋狂執生 謹言慎行 又唔見你班once有讚過佢盡力保護毛毛 有喺伴侶角度考慮過?
而家係佢喺一個老母向節目入面講被老母催婚啫 你地就咁大反應 同理佢係話結婚之後雖然兩個人一齊相處時會好幸福 但同時都想好好享受自己一個嘅時光 完全唔覺有咩唔專重毛毛一定要24/7痴埋一齊先叫專重?
屌你班once地唔好成日被害者化毛毛啦 成日講到佢拍個拖好撚委屈好撚慘咁 可能人地私底下不知拍得幾開心
希澈使鬼借人做新聞咩
果單事主話係補習班識娜恩 DSP一個鐘唔夠就出聲明話娜恩讀書果陣根本無去過補習班 咁多單爆料呢單駁得最徹底
【世界日報】[主張自己遭受校園暴力網友直接解釋「樸慧秀不是校園暴力加害者」]22日,某網絡社區中上傳了"我是上傳遭受女藝人校園暴力帖子的人"的帖子。作者寫道:"原文寫的是打碎盒飯後吃防腐劑的校園暴力內容。隨著推測性文章越來越多,所以再次上傳",並表示自己爆料的藝人不是樸慧秀。

接著他說:"帖子傳開後,真正的加害者聯繫了我,我和那個人一對一地聊過,現在也一直在聯繫,她說想找一個可以緩解我痛苦的方案。不要再推測了。拜託了,因為我的不足和沒有讀完全部留言的懶惰,導致樸慧秀被冤枉,我感到抱歉。"間接地向樸慧秀道歉。
本月少女方:chuu校園暴力毫無事實根據,將以名譽損害應對
經紀公司方面23日通過官方立場表示:「爭議提出主張的內容與事實不符,不能再出現盲目擴散的情況。如果以毫無根據的虛假內容損害了藝人的形象和名譽,本公司將在盡可能的範圍之內採取一切措施,同時公司不會熟視無睹,將盡全力保護藝人的權益。」
(cr naver)
係告就快啲行動
唔好得個講字
今朝有冇新名字
唔係撤咗資喇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞