[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
割席了咪累全家
好多傳聞,冇冇精簡重點版本?
如果佢真係有做,而真誠同受害人道歉,我諗唔洗退團潛下水幾個月反省下就可以出嚟
Miyeon Minnie都係主唱,小娟又唱一大段,之後rap又係佢
Irene 啲fans其實好勁 堅持飯落去
用你個名講梅小惠特別好笑
長到
等ptt整懶人包
就算真係走咗一個 舒華個根深蒂固陋習都唔會有任何改善 即係黐脷筋
真係渴望有多啲part分到俾自己嘅 唔好日日係到嗌啲韓文出嚟 認真調一調條脷同埋把口 個語感一定會好n倍
btw 韓網感覺少一個 個隊型唔會散 都仲幾穩陣
以前個樣直頭醜 依家化哂妝加可能有微整先稱得上好睇
韓飯高汁
又咁講 其實雙方都未有好充分既證據
你話個老師出嚟証實就話玩撚完啫
而家都未算100% confirm既
所以小惠之前柒就係咁解 個垃圾聲明認左50% 外人實覺得你有做過 激嬲告密果d人 仲要拉埋演員落水 (人地都無正面講d乜)
好心比番公司搞咪算
型撚到
Irene嗰種其實唔係欺凌,因為佢唔係真係嗰啲幕後人員嘅同事或上司,而係屬於賓客,所以佢呢啲叫做閪客
好奇走咗去search佢個樣
Yeji 同佢2個level喎
有冇以前個樣睇下
有d sad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞