[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
Post個條友淨係貼左相咋
kpop 公海you know who
我都幾佩服佢既心機
回親都真心千字文
個演員出左一個story 又無指名道姓 乜都無做過
而家ig 比人屌左幾千個comment
幾難聽都有 bitch fuck slut果d唔洗講啦
咒佢全家burn in hell 咩一世都唔會紅 做雞啦去
個個comment都毒到無人有
d fans 正一生番嚟
其實徐信愛同佢嘅公司有冇回應過?
同埋啲ig po都係外人估係有關
但如果Soojin無咁對過徐信愛
人哋做咩要冒住被fans咒罵都唔劃清界線
一般呢啲情況,劃清界線係最好
唔明點解唔叫受害者姊姊代PO, 一PO就收皮
等緊唧咩牙膏
Po得既實比人揾得番 你估公司同粉絲揾唔到係邊個咩
真既又驚比人報仇
假既又驚上身囉
絕對要
受害者都講晒件事出黎, 要搵會搵唔到邊個咩?
隨便你
不過我想澄清返,唔係我主動將個12月尾一早已經完結左既話題每隔一兩個post就好想懶醒咁拎返出黎challenge我
但又冇新料又冇新聞又冇新論據,駁又駁唔到
但就一直jer住哂,果班人會唔會覺得自己咁做好無聊?

另外今次主題係關於有冇咩藝人冇出過事
果位人提Apink都無咩好質疑,你見到我有同佢爭論過咩?

所以唔好將我同另外專搵交嘈既人混為一談
佢係臉讚咁梅小惠係咪都叫臉讚
(如果係真) Cube衰親都係高人氣成員
單單都一鑊熟 Cube都有責任
我理解既講緊其他疑似受害人 而敢講既都講左
有d有cap圖既唔敢爆
冇興趣知
仲有得上kcon
睇黎韓國個邊已經判左佢有份
https://twitter.com/koreaboo/status/1363985670876917766?s=21
onf 15/2錄週偶嗰陣寫明3/3播 尋日晏晝改咗做10/3播 rain同ciipher尋晚錄但係3/3播
ciipher 未出道 rain 3/3 cb
onf聽日cb 但係過多兩個禮拜先播佢哋嗰集
唔係當事人梗係唔驚啦。。。
假若真係有,穗珍或者識受害者既人一定會知係邊個,或者起到底,咁你叫受害人仲點正常生活,更何況係泡菜。。
呢D真係講就輕鬆
PO出黎比人日日夜夜咁騷擾真係唔係咁多人受得住
當公司唔搵人搞你剩係fans都夠癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞