[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
支持
上台做最真既自己
中學時期有幾多人會識KEEP證據
最大問題你點知80你個條友會變成明星
Irene個單係出社會所以先識留證據
【Theqoo】SHINee新曲《Don’t call me》Melon-Genie-Bugs實時進榜情況,不愧是信聽SHINee!!!繼續衝!!
講真
其實香港好多人都嘴好賤會講呢啲說話
只不過聰明啲 唔係兜口兜面講...
只可惜大部分係有藝術家嘅脾氣,但無藝術家嘅才華
SHINee首日銷量
宋允亨係ikon入面形象算冇咁差啦...
但daisy單野真係唔知想點
相都冇張 一個應一個唔應
搞到兩邊好感度都跌左
同埋韓國有啲好早熟,有啲中一、二已經好高大,又做MK仔女,生得細粒啲薯仔啲都好易被人恰
咁當面講同背後講已經好唔同,佢似係唔知自己咁同人講人地會唔開心,重要應該都唔係一次多數bully人都無咩同理心先做得出但又覺得自己咁做係理所當然。同埋就算私底下講都唔敢同唔熟既人講,唔驚人地會講出去咩
係咪東赫無咩負面嘢?不過唔想燈
[quote]【Theqoo】SHINee新曲《Don’t call me》Melon-Genie-Bugs實時進榜情況,不愧是信聽SHINee!!!繼續衝!!

改返張genie先
忙內負面係咪比人打
忙內唔係受害人嚟咩?
佢最被人講得多唔係實力唔夠咩
不過我覺得隊內有啲都唔係好佢好多
上星期發現ONEUS首A Song Written Easily幾正
有冇類似風格既歌推薦
sm完蛋了
首歌好東神feel
近排啲事會唔會教精啲學生比人欺凌就keep住證據,有朝一日真係做idol or 演員就一嘢爆出嚟
梅小惠vs趙學而
其實口臭同bully都好大分別喎
bully係持償性咁verbal/physical attack
口臭可以係平時口不擇言
兩樣都係衰 但係如果將兩樣相同並論咁有排追究

太強 圍攻iu
佢應該係話被欺凌者要keep證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞