[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
The Boyz咁多事都咁紅就係天理不容
Cls
就算有拍拖都唔叫奶野啦
又唔係咩負面新聞
E家咁亂不如CJ快快手幫IZ*ONE續約啦
2cm
早排呢個post推唔郁
估唔到呢兩日快成咁
冇辦法啦 喺韓國有柄大晒
畀着係女團 是但衰一兩樣都玩完
班女咁乖,直頭係清泉
唔知我燈唔燈得死佢地
但我一早都話左佢地係少有既K-pop清泉
同為CUBE練習生既佢地,班前後輩出哂事都未到佢地
就算有人想格硬將拍拖當係”出事“,呢樣野到依家仲係一單都冇
出道十年一單比較大既負面新聞都冇
K-pop界係比較少有

唯一一次畀韓國網民鬧得比較勁係出道冇耐恩地將袋橙掛係車出面打卡搞下笑

另外都希望佢地師弟師妹都好似佢地咁正正常常唔會出事啦
間公司雖然廢但藝人管理都叫稱職
CJ快D低調回應,E家冇人理,到時就話韓國冇人反對,通過 通過 通過
又係本月chuu
呢個事主同chuu係同小學+初中 chuu冇對佢作出身體上嘅欺凌 但係有言語上嘅欺凌

chuu好似喺小學已經唔中意事主
小五/六嗰陣 有次幾個frd約出嚟玩 chuu專登講另一個集合地點俾事主聽
又周圍傳rumour 所以事主同佢疏遠咗

升到初中學期初 chuu同事主都冇其他識嘅人 所以又一齊玩返
之後識多咗朋友 又開始玩離間 傳rumour
本來仲有個frd肯同事主玩 過多排又唔理佢
修練會嗰陣好彩有另一堆人摻事主玩
途中 事主自己坐埋咗一邊 chuu堆frd走過去鬧佢恰佢
老師見到之後叫佢哋寫陳述書之類嘅嘢講返發生咩事 但係之後不了了之

chuu精神上折磨事主
事主之後有問返本身啲朋友點解無端端遠離自己 全部都係答 chuu叫我唔好同你玩 否則我會同你落得同一下場

+chuu有偷嘢 自己唔見咗嘅嘢總會喺佢嗰到搵返 本身都唔sure係佢偷 之後chuu喺文具店比人捉到偷嘢就肯定係佢做

留言嗰到再有人爆
圖太多 廢事洗板
反對都唔駛理啦,顧客個班最緊要
如果係真 小學就咁bitch

小學
IZONE個聯合係THEQOO比人鬧爆
chuu 外國反應比之前更大
唔知聽日訓醒會有咩新人物
因為自卑所以會攻擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞