[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
音樂中心得五首歌拎過5連
其中四首分別係防彈嘅dynamite(10連)、boy with luv(9連)、life goes on(6連)、on(5連)
淨低一首好似係女團 唔記得咩歌
They boyz eric Q同過nancy同埋cheery bullet某個成員出街食飯(疑似double date)
仲有唔記得邊個成員以前係asked個到話想養女人做動物
感謝翻譯
sor 打慣咗
罰抄五次 成日 成日 成日 成日 成日
好過份吓喎
都可以係終於知道自己個機制有幾on9而作出改善
從此冇人破到佢地個10連紀錄
都係sunwoo
歐美豬: KING BTS
癡線 仲有邊團係清泉
Jiwon俾酒錢
話說醒日見到你哋講the boyz出事 佢哋究竟出過咩事 之前無留意佢哋 想食下花生
The boyz eric Q同過nancy同埋cheery bullet某個成員出街食飯(疑似double date)
仲有唔記得邊個成員以前係asked個到話想養女人做動物

原來係apink首luv
好彩唔係音銀
Dyanmite仲爭兩個一位破上世紀31個一位紀錄
唔比BTS玩撚哂 太癲
大陸櫻飯 谷左好耐
小學六年級嗰陣 事主唔知做咗啲咩(冇講原因)搞到賢真好嬲
事主去道歉 賢真傳咗張紙仔傳佢'唔緊要 不過你要同我喺休息時間一齊玩'
事主以為賢真消咗氣 傳紙仔俾佢'真係!? 咁我地玩咩啊?' 點知過咗陣賢真再傳多張紙仔俾事主'我地一路流血一路玩啦^^'
事主驚到聽唔入書 到咗落堂時間 返班房嗰陣 事主俾賢真同佢啲mk fd一齊 (但係事主都同班mk幾熟)
佢地一齊捉事主去走廊盡頭到 喺10分鐘入面 一直用腳踢佢個肚 踩佢條頸
事主入咗醫療室 將件事話咗畀班主任知 但班主任感覺件事只係普遍細路仔嗌交 所以就只係旁觀冇咩點理(?)
之後經醫療室擔任陪同事主去食堂食飯 喺嗰時賢真走向事主到 喺老師目光底下笑住咁攬住事主......
搶鏡事件都feel到佢個格幾臭下
#央視與KBS簽署友好合作協議# 據報道,中央廣播電視總台與韓國放送公社(KBS)22日以視頻方式簽署合作協議。雙方決定,本著平等互利和友好協商的原則,建立合作機制,開展在節目內容、媒體技術、產業經營等方面的全面合作,推動兩國人文交流,增進友誼與互信,推進中韓戰略合作夥伴關係邁上新台階。 ​​​
望到個句說話都打咗個冷震
依加當係故事嚟睇啦 唔好太投入 未有明證證據/證人出現 我真係唔會信
韓國d前後輩文化入骨
就算報串比老師/警察都唔當係咩一回事

被欺凌者當下好難會有紀錄
最後多數口同鼻拗 不了了之
除非好似irene咁多第三方證言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞