[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
P社官方回應,金珉奎校園暴力傳聞事實無根,明顯的虛假事實
22日Pledis方面相關人員通過電話表明瞭正式立場,稱"經與本人確認的結果,該主張是毫無根據的,是明顯的虛假事實"
相關人員接著表示"為了詳細地確認事實關係,花費了很長時間。發帖人聲稱認證而上傳了畢業相冊,但與珉奎的畢業相冊完全不一樣",與'從初三開始做了練習生'的文章內容不同,珉奎從初二開始就已經開始了練習生生活。"
最後所屬社相關人員說道,"帖文已經被刪除了....無法理解是以什麼意圖來進行這種主張。"
朴惠秀趙炳圭同穗珍呢3個炒最勁都係有分別幾個人出黎爆料
得一個人爆料既seventeen 金秀惠 金東希都澄清左話唔係真事會強硬應對
原來徐睿知都俾人傳
不過睇落似襯個勢抽水
趙炳圭個個唔係同一個人?
另外都有人出嚟撐佢
Clc無討論價值 沉曬底
印象素慧件事好似101嗰陣
公司報警 警察上門分別捉咗11個人
之後移交咗檢察廳
最後要佢地寫道歉信就放過班人
呢兩年佢出過三次霸凌新聞所以尋晚都炒得好勁
不過今次爆料者已經刪左個account啦 睇下佢今日會唔會正式出黎講野解釋
lm
咁普通學生 同有經驗嘅社會工作者 好難比較嘅
太霉 無人講
出事個時gidle啲fans
“佢冇指名道姓 唔係講佢”
澄清後fans同女演員講
“出嚟道歉”

????
覺唔覺得好矛盾呀
笑死人咩
lm
可能遲d庄小姐會爆d團內欺0出黎
喺某支那訪問中 平時看起來強勢的庄支恩含淚提到在練習生涯多次被欺壓 庄言:真的捱不下去了
Lm
CLC 欺凌人個單係咪真??
太霉 無人講
可能遲d庄小姐會爆d團內欺0出黎
喺某支那訪問中 平時看起來強勢的庄支恩含淚提到在練習生涯因為中國人身份同反對薩德計劃多次被欺壓 庄言:真的捱不下去了

愛國girl
新po Lm
lm
Lm
#金聖圭或將離開woollim娛樂,3月合約到期
22日據starnews採訪結果顯示,金聖圭與Woollim娛樂公司的專屬合同將於3月份到期。
金聖圭雖然還在和Woollim娛樂公司討論續約事宜,但是也與幾個所屬公司進行接觸,透露著各種可能性。
(cr starnews) ​​​
其實無證據就算係真,都分分鐘俾人告翻轉頭。
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞