[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
The qoo又有人指證鉉辰
咁顛
[KPOP] K-POP 2021 討論區(10)
https://lih.kg/2419979

唔夠兩日就嚟又推爆post
Weeekly 3rd Mini Album

[We play]

2021. 03. 17 WED 6PM ​​​
太多花生冇計
邊度有得睇返?
上youtube search kingdom introduction stage會有fans cut個啲
編曲改得好正
仲諗緊點解會係揀wave
孝琳係兩個打交
對家先係欺凌人嗰個
孝琳係幫人出頭 仲贏埋
佢衰在一開始講咗句唔記得
如果我係irene應該一早買兇殺你條傻鳩先
不過睇完RtK之後有d審美疲勞
又係一堆EDM加特效加強勁嘅舞蹈
希望今次有D新意

利申:我認我又要屌又要睇
覺得會誇張過RTK
好認同
本身kingdom有幾隊都已經似
再加埋之前成季rtk
真係冇咩印象

反而依家對rtk最深刻嘅係pentagon送jinho走嗰個stage
Po片好似會扣分
唔介意上bilibili有
RtK第一次睇The Boyz嘅Danger係新鮮同震撼嘅
之後已經覺得「噢又係咁啊」

當然有d舞台幾好嘅,特別係ONF嘅音源係真係幾正

但係呢種厭倦感去到決場就超明顯,因為決賽全部都係新歌,冇曬舊歌嘅加成,結果完全唔想聽唔想睇
我最後都淨係有心機睇本身都ok嘅pentagon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞