[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
今日唔得閒理佢地 過幾日先聯合好冇
真係睇唔出有雙眼皮
最尾嗰吓遮口完全係事非八婆格
Kpop藍絲
本身仲好期待係以前Sherlock Dream Girl式嘅歌
依家有啲失望
其實爆咁多單
係咪韓國政局財閥又有醜聞
今次似係自自然然咁形成
不過係爆就快少少今個月25號naver就會取消個綠色窗
The boyz爆極都仲有 但又爆極都冇事
下一個參賽選手: 本月少女 賢真
痴女風
唔多唔少都係因為排球姊妹單野可以推到職業賽禁賽, 國家隊除名
鼓勵左好多人出黎爆料
但一時咁多單, 真假難分
咁呢個又唔算完全新料
只係一路唔認嘅結果就係翻炒又翻炒
星船兩個一定無得玩
日本妹又多數返去
連支那人都知有伏 留言櫻花快跑
The boyz裡面要搵個冇俾人爆料嘅仲難過搵個有嘅
27/2開始音樂中心一位改制
1. 歌曲入圍範圍從3個月內改為2個月內
2. 五連冠後畢業

鳩估 係咪因為dynamite之前攞太多 mbc又針對佢哋
我見twitter有人幫sunwoo講說話
話佢只不過係同個班人frd但冇做過啲咁嘅事
同埋佢女朋友瘀咗唔代表係佢打嘅等等
但其實校園欺凌旁觀者都係加害者之一
同得個啲人做朋友都唔好得去邊啦
everglow Aisha
小學開始做練習生 初中已經係mk妹 雙面人嚟
事主初中同OO拍拖 OO同aisha係朋友
有一日事主比老師點咗去做嘢 遲咗返班房 見到aisha同堆frd企喺樓梯 話:OO條女喎
因為同aisha唔熟 笑咗笑就繼續返班房
aisha同事主講自己係OO嘅ex 你同佢去到咩地步啊 我哋__過 你呢?
事主以為講笑 冇理到就咁走咗
之後每次撞到 佢都會講一啲關於性嘅嘢 有陣__味啊 (我估係講梗處女) OO真係慘之類 越講越過分

aisha嘅朋友除咗言語暴力 仲開始肢體暴力 撞事主 打事主後頸
aisha朋友試過喺落堂後 課外活動 操場 禮堂恰事主
仲周圍傳rumour
同OO分手後 呢啲言語+肢體暴力仲持續咗半年以上

喺9/10月 有日課外活動時間 aisha見到OO喺操場 就捉住事主後頸拉去窗邊 夾硬show佢個樣出嚟
大嗌:OO呀 佢話想同你__喎
成個操場同班房嘅人都聽到 之後啲rumour再爆得仲勁

初中畢業後 喺高中提起事主個名 啲人就知佢係因為__而好出名嗰個 嗰個處女
冇人敢同佢玩 仲有啲男仔走嚟撩佢

一個學年後 aisha扮唔識事主咁行過去同佢打招呼:hello 你係@@個朋友?

話說醒日見到你哋講the boyz出事 佢哋究竟出過咩事 之前無留意佢哋 想食下花生
又唔算係針對嘅我估
人歌都三連就畢業其實五連都好長
有幾多個歌手可以五連
今日搞乜鬼多成咁
一直好想講係成日 唔係醒日
久唔久見人咁打 唔知係咪你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞