[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
其實明顯佢地感情都幾穩定
希大性格要結實會問momo
momo唔想結都唔會應承啦
唔知有咩好屌

rain都唔揀jyp 既momo
上個post頭仲話呢排好靜
依家又多到追唔切
所以覺得過多2,3年都係時候 momo咁後生可能重想自由身多一陣
19認左嘅有 404個jyp選手下車 jannabi其中一個成員 退團 仲有個死口唔認但有實證嘅被抵制 貌似也退團的冇名氣idol
孝琳?(唔清楚後續)
【xportsnews】[The Boyz善旴,校園暴力疑惑...A某:“約會暴力,性騷擾我都記得”]22日某網絡平台出現了爆料The Boyz成員金善旴實施校園暴力的爆料文,同時上傳了畢業相冊照片作為證據。爆料者A某寫到:“初一時和你交往的XXX,約會暴力導致女孩子身上都是淤青的來學校,你的朋友們對我們班女孩子說,你XX的生日那天要在你的子宮裡射精XXX吖,你就在旁邊咯咯的笑,我都記得。上課時間不來上課,跑到學校外面去抽煙,動不動就聚在一起喝酒,還有滿口的污言穢語,不直接使用暴力,難道這些就不算暴力嗎?”
真係開年
聽日有Kingdom introduction stage live+投票!真係揀正時機爆料
琴日開始嘅校暴門
下 我成日開post講
所屬公司四周圍瘋狂強制del post
見個圍爐po話有個人追開既團都會燈死,有clc重有唔邊幾隊想知係邊個黎
韓娛界 疑似校園欺凌簡單整合

金東希:殺人威脅、欺凌殘疾同學

趙炳奎 : 暴力、言語欺凌
老師:你們想成為第二個趙炳奎嗎?

徐穗珍 :欺凌、食煙、偷野,涉及女演員

朴慧秀 :迫食防腐劑、剪同學頭髮
公司只del post話了解中, 10個受害者準備提告

金素慧 : 公司否認且提告

金明奎 :同學澄清了

張睿恩(clc):被翻舊帳

兩個trot 歌手 一個ig道歉,下車了miss.trot。

孝琳 :應該係兩個打交而贏左

黄鉉辰 :校暴、言語

本月少女 chuu :唔清楚
我愛MOMOLAND❤
有冇片段睇番?
我最近先留意哩隊野好彩未揀本命
孝琳
SHINee畀欺凌門搶晒fo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞