[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
有人爆徐新愛其實都係會食煙啲人 又話俾人記過記到冇學校收佢...
但係佢細細個就已經上晒螢幕咁 自己都唔會去管理形象 大模斯樣咁喺樓梯間隊煙?
咁食煙同欺凌人兩回事
呢個似係穗珍fans亂作
但就算徐信愛真係有食煙
都唔代表梅小惠冇欺凌過人
呢個女人真係好可悲
佢幾時先可以係電視上面消失
成日形住佢發脾氣嗰樣會同penthouses恩星差唔多
唔知要潛幾耐
其實自從佢咁對Daisy,就對佢零好感
好似照想節目喎
琴日唔係有人話now個schedule係行程表remove左但好似而家又加返上去
估唔到之前講到woollim條垃圾社長會俾佢做理事
咁勇 如果有live chat隨時比人洗版
依家(G)i-dle 咩情況
唔知要潛幾耐
好似照上節目喎
琴日唔係有人話now個schedule係行程表remove左但好似而家又加返上去
Lm
咁聖圭本身就係woollim最賺錢
個時新公司話係無限起出黎既都不為過
安個理事名想佢留都唔係咩奇怪嘅事
而家係要睇吓如果拉大隊走仲keep唔keep得返個團話哂L走左但係10週年都仲一齊做live
有無詳細啲 之前無跟開
又爆多個 舊年出道女團 非三大
受害人唔肯俾錢佢買煙食 用煙頭辣受害人大髀 依家個煙頭印仲喺到
比student welfare committee捉到校園暴力之後 被強制轉校同出咗禁制令 唔俾佢接近受害人
但係之後借啲二返去再騷擾人
事主話會整合證據再post
btw個委員會會喺加害者畢業之後del記錄 都幾on9
韓國組合Weeekly確定將於3月回歸。Weeekly將於3月發行新專輯,開始活動。Weeekly去年出道後,憑藉朝氣蓬勃的活力和明朗可愛的魅力,被稱為“超級新秀”。 通過活躍的活動獲得了6個新人獎,受到了韓國內外粉絲們的喜愛。此次時隔約5個月發表新專輯,與熱門曲製造機Ryan Jhun合作,因此備受期待。
Weeekly正在為3月發表的新專輯做最後的準備。

Dolphin同Celebrity作曲家
歐美豬洗 we believe in you soojin
Stay strong soojin
I love you soojin
會唔會到最後又係啲未聽過名嘅女團
blackpink
係啦,要pin wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞