[KPOP] K-POP 2021討論區 (9)

1001 回覆
28 Like 4 Dislike
又要估邊個
佢似係不屑人地話佢似yeji
明明yeji對鳳眼好有特色
反而佢眼大無神
個樣都冇記憶點
真心yeji贏佢9條街
其實兩個人拍拖有其中一個或者兩個出道第一份約未完就講結婚呢個topic就會有對家fans鬧架啦
呢樣野都已經唔係Once唔once關係
有好多人一爆拍拖就兩方fans互鬧
嗰d好多雙方都係第一份約未完既
兩邊fans都驚對方擔誤自家idol
希激momo當初爆出係得到好多雙方fans祝福
只係有時希激把口唔係幾控制得到
呢一年黎就搞出唔少風波
唔係話咩被害者化
而係嗰d又大愛又煩膠既外國fans會搵野黎鬧
有時冇咁大件事都俾佢地講到好大咁
佢地把口重難控制過希激把口

我自己睇希激節目俾人抽水時既反應係覺得佢幾可愛
有種佢地真係拍緊拖既感覺
因為momo除左一開始有為拍拖向once道歉(對於idol要為拍拖道歉呢樣野表示不解)之外
之後都冇講過或者提起過對方
有時都唔記得佢拍緊拖
唔係同團有個印尼妹
佢嗰隊點會喺新人團裡面彈得起(海外)
話佢似三大出身既前輩都咁不屑
真係以為自己好紅啊?
係咪第一個爆料者/受害人有物證po出黎?
有無人認字跡係咪一樣?
波台狗仲好意思講出黎
+1
就算講左幾多次都好 硬係重有人覆
不如以後開post加條rule 禁止回果兩條友la嚴重影響討論
世正尋晚like左趙炳圭IG發聲明個post俾人罵到收番個like
佢大問題係人設反差太大
其實都未知係真定假就已經俾人標籤晒真係痴線
其實真係唔好亂like...
應該唔會真係有人會特登搞9佢啩
點解咁講
朝早又有人出po話以前小學俾Hyuna打 Hyuna都即刻係IG出左篇文否認
依家真係9up無成本
其實有好多都以假亂真
好似Mingyu,Hyuna呢d
本月賢真整合 一開始個PO已DEL
https://pann.nate.com/talk/357944459
幫賢真澄清既舊同學PO
大約係話澄清件事完全係誇大咗 雖然一開始個原po同賢真係有過拗撬
不過個拗撬唔係同佢講嘅咁誇張 仲講其實個事實唔似佢描述到賢真好似雙面人咁 澄清者都係現場 話只係雙方爭吵 如果真係好似原post咁 炒到咁大單野嘅話 啲老師點會坐視不理
所以唔係校園暴力 唔係欺凌 只係有拗撬有肢體碰撞
仲有講佢地兩個鬧完交之後 賢真有走去醫療室到 喊住咁有同原po道歉

https://pann.nate.com/talk/357955338
原PO DEL之後既新道歉PO
大約重點都係向賢真同澄清者道歉 話自己扭曲咗記憶 承認衝突之後賢真的確有係醫療室道歉同和解 話事件之後一直相處得很好

很多人都在問在這部分是怎麼吵架的,就像寫反駁文章的人說的那樣,雖然希望賢真一直和我在一起,但是沒能做到,所以我就對賢真發脾氣,發牢騷。 6年級時我經常跟着他。 在這部分像娃娃一樣被牽引着走。 說那位朋友是王。 很抱歉這樣表達。
我諗起佢mixnine單野
d行為真係易比人解讀為西女人
趙炳圭爆料人都刪左個Account
尋晚佢係自己IG出左篇文澄清
雖然韓國網民好似都係唔信佢澄清 始終都已經係第二定第三次俾人爆料
不過估已經無新發展啦
係大神個新節目可能都要等一等
唔係佢就早啲講清楚嘛
可以參考吓
不過張嘢係佢寫=/=佢一定有bully過人
但係證明到佢哋兩個係同校 甚至同級

btw chuu 轉校生嗰單有人話事主講大話 嗰陣根本冇人轉校過嚟
事主po返學校生活記錄簿證明返
正常係3月入學 事主係9月先入學

亦都有人話三單爆料都係同一個人作出嚟 因為全部都係指控chuu玩離間+偷嘢
佢哋都po返畢業證書 三個嘅出生月份都唔同
好多抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞