[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
「bb,一齊三個月,你諗住送咩獎勵比我姐?」

「下,一齊三個月就要比獎勵架喇,咁邊個獎勵我?」

「所以話你地呢d毒撚,少少野都唔肯付出,點維持感情姐。」

我心入面真係屌左聲,維持感情?你有冇付出過你塊西黎維持感情過?

「咁啦,bb,我請你去食法國菜好唔好?」

「咁禮物呢,無禮物收我唔去架wo。」

「得啦bb,我一定會準備一份你滿意ge禮物。」

仆你個街,成個戶口得番二千蚊,近排就完sem咁多野交,都無時間番我份濕鳩小學雞補習

但為左今晚可以窺探下我個港女女友ge body,點都要洗少少錢

於是,我諗到個既可以滿足佢港女慾望,又可以錫住我荷包ge方法
lm
屌 打多d先出啦
屌你老母文都唔撚識打定幾篇係度先出
屌你老母
實係cafe de coral 啦

快撚D出POST啦
屌你老母

快撚D出POST啦

此post已完
我問左我一個比較疊水少少ge毒撚朋友,借左個惡魔盒子番黎

無錯,係剩係得個盒。

之後我出發到深水埗.....簡珠仔

據我所知,pandora 果條咁ge濕鳩鍊都6百幾蚊,一粒珠最平都唔知$399定$499。而我,只花費港幣三百大元就串左條13粒珠ge偽pandora 出黎。

成條鍊我專登揀d較grand ge style,望落去有咁名貴得咁名貴,再加埋個pandora 原裝盒子。望落去簡直係高仿ge杰作,今次仲唔食硬你條港女

正所謂,人靠衣裝。為左唔再比佢睇死我係一條死毒撚,我決定改造自己。

我去左一個我一直唔敢入ge鋪頭,aape。

每次經過呢間鋪,同入面果d死潮童mk店員對視,我都係佢地眼神中望出果一點不屑,好似同緊我講,「死毒撚,你夠膽行入黎咩?」

於是,我決定要挑戰自己。

我鼓起勇氣,學d mk咁大大步行路,雙手仲大幅度咁fing下fing下。雖然我額前ge陰唔足以稱為一pat mk陰,我都照配合我頭髮陰ge生長方向頭側側咁昂首行入去。

當我行到入去,我再次係d店員面上見到恥笑ge眼光。不過唔緊要,我豪爽咁買左件大logo tee,一條牛仔褲加頂泡菜棒球帽。作為佢地ge大客,佢地咪一樣成隻狗咁黎招呼我

最後,所有野都settle好哂。我將我頂棒球帽反轉,手拎住個pandora 紙袋,我同我細佬都已經準備好心情去赴呢場鴻門宴
lm
終於上到去,比左張身份證登記就比個啊姐帶我入房。望一望環境,都尚算乾淨。

我輕輕將我女友放上張床,由高處俯視佢。

咪又係要比我食

佢雙腿自然地微微打開,入面ge底褲若隱若現。我跪坐係佢腿上,右手輕撫佢大腿,唔....好滑。左手輕輕張佢條裙推上去,入面係一條黑色蕾絲底褲、唔係t-back,但兩側係綁繩設計,配合佢呢對均勻ge腿好令。

一路推上去,係平坦ge肚子,我忍唔住錫左佢肚臍一啖,之後右手摸落佢大約陰蒂ge位置,感覺到有d濕氣。

之後我扶起佢,將佢背心裙ge肩帶向兩側拉落黎,露出一個黑色lace bra,應該同佢條under 係一set黎。白滑ge波邊突左出黎,我忍唔住連住個bra揸左下。

咁硬ge?個bra就好似石頭一樣咁硬,我努力揸左幾下,都係揸唔到d肉。

由於個bra太礙事關係,我要除左佢。於是我將手伸去後面bra扣個位,屌,咩構造黎。

望住果排複雜ge結構,我完全無從入手。我係咁雙手並用扯下扯下,一下唔小心太大力,個bra好大力咁回彈左一下,彈撚到佢嚇醒左

「屌你係咪on9,bra都唔撚識除啊,搞到我想扮醉都扮啊到落去。」

「d死毒撚真係,比你搞都唔識搞啦....」佢邊講邊除低佢個石頭bra.....

個石頭bra砰一聲跌落張床到,我個心都震左一下。

眼前ge景象令我無從反應,皆因我係佢心口見唔到任何似波ge物體存在,我剩係見到兩粒提子痴係個心口上。我甚至乎覺得自己個胸仲大過佢....

我朝思夢想ge情景就係除低佢個bra之後用兩手托住佢對c cup波,然後將個頭埋落乳海瘋狂地Lam Lin。但呢一刻,對住兩粒提子,我實在無從入手。

佢見到我呆哂咁,就話;「唉,都知你條毒撚第一次見真人對波,都唔駛呆哂咁嫁,睇av都有教啦....揸我啦...唔....」

見到佢淫叫左下,我唯有配合下。仆你個街,我隻手係完全係平放係佢胸上,根本冇起伏位 於是我唯有聚攏我五隻手指係度搣下搣下,偶爾拎食指快速掃下。

「啊....啊....你lam得好舒服...」佢突然伸手將我頭禁落去佢手口,我瘋狂以摩打速度咁lam佢粒Lin,另一隻手伸入佢條lace底褲到按摩佢粒陰核。

「....唔....好舒服啊.....」我配合佢淫水ge流出將中指慢慢滑入去,之後慢慢出出入入,佢愈嗌愈大聲,已經陷入瘋狂狀態。

我都慢慢除低我條aape牛仔褲,然後拔出巨龍。「好大啊.....」佢露出驚嘆ge表情...我向左邊拉開少少條底褲,頂,咁多毛ge。

我解開佢底褲一邊ge蝴蝶結,底褲順勢滑向另一邊,露出佢ge黑森林

唔知點解,我發現我碌9好似想the皮了....我唯有將條巨龍湊緊佢口:「幫我含得唔得啊?」

「唔含wo,我唔係個個都含!」

我唯有可憐地打自己打幾下飛機,跟住我用食指同中指分開佢陰唇,準備長驅直入。
「喂,套呢?」「你唔係以為可以唔戴套啊嘛?你當我雞啊?」

其實點解要下下諗到人地係咪當你地係雞,會唔會係你地潛意識都覺得自己好似雞呢?

「對唔住啊bb,我唔記得左買啊,岩岩掛住買禮物好趕,最多我射出面啦好冇?」

「緊係唔得啦....你..」「最多我聽日再買份禮物比你 」「.....好啦....見你對我都係真心....」「我平時冇咁隨便,一定要戴套架。」

傻啦,男人係床上講ge野你都好信?

我已經唔理得咁多,用手指插多幾下令佢更濕潤,之後將龜頭放係陰道口磨左幾下,之後提起佢大腿一野頂左入去....

「唔...好舒服...下面好充實....」

好充實咩?好闊 我唔係青頭毒撚,雖然今次只係我第二次搞野,但我感受到唔到好強烈ge包裹感

雖然好空虛,但我都照大大力插落去,見到佢個淫樣,再自己按摩自己粒提子都興奮番。係wo....提子...我望去佢提子,隨著我大大力抽插竟然完全冇任何搖晃感,於是我將佢雙腿大字型咁舉得更高,更加大力咁抽插,但我完全見唔到佢粒提子有移動過....

我唯有將我視線轉移去佢個淫樣到,咁樣先令我有黎少少興奮感。佢皮膚白硩,五官都幾立體,嘴唇半開半口地「啊.....啊.....啊....」我用手托高佢個頭,令佢ge淫叫聲可以更清晰傳入我耳中,亦令我可以唔駛再專注佢好似男人ge胸部

聽住佢ge淫叫聲,我愈插愈快,突然我感覺自己要射了,於是用力捉住佢腰部將我ge精華射哂入佢身體。

我慢慢拔出巨龍,之後無力地訓係床到。向右一望見到佢用驚恐ge眼神望向我。

「做咩啊bb,你好似好舒服咁wo。」

「你以為你自己係邊個?」

「下..?」「你憑咩射入去?」

係wo,唔射得
「對唔住...我一時唔記得左先射入去...我去買藥比你食啊..sorry ar...」

「你以為你自己係邊個?你憑咩?」佢再次重覆呢句黑人憎ge說話。我已經無法忍耐了。

「我係邊個?我係你男友啊屌你老母!成日問我憑咩?我係唔小心射左入去,係我錯,我會負責任,但你點解要問我憑咩?」

「你自己好清楚。以你ge級數根本食唔到我呢d質素ge女。如果唔係我睇在你咁有誠意送成13粒珠比我,你以為你有資格搞我?你連掂我對波都冇資格啊!」

「咩你有波嫁?」「你知啊知點解我岩岩要托住你個頭黎插?你以為因爲你令啊?我係唔想以為自己屌緊男人咋!」

啪!佢一巴打落黎。「你憑咩?」

又係呢句。「我話你知,你以為我送13粒珠比你啊?我去深水埗串珠仔咋死港女!係你咁蠢真野定假野都啊識分!」

「我要同你分手!我會唱衰你個死毒撚!」

我都廢事理佢,佢根本唔敢唱,唱出黎佢只會更柒。我緩緩著番條褲,同佢講:「我話你知,係男人都揀大波ge女人。」

呢個係事實,比我簡寧願簡個中等樣大波,都好過一個頂級美女平胸。我平時明明睇開波姐,上原亞衣,三上呢d av女優先打得落。男人搞野,最重要係要見到對波係度上下彈下彈下,咁樣先激得起佢地ge獸性。

「我地分手啦,既然都係港女,我點解唔食一個大波d?」

臨走前,我回望左一下床上個石頭bra,logo上寫住sixty eight。我呢一世,都唔會再溝戴sixty eight ge女。
屌你老母

快撚D出POST啦

此post已完

未完
屌你老母文都唔撚識打定幾篇係度先出

突然興起想打 用手機打所以冇儲文 連出左好多了
有冇一個人係睇緊?
留名支持
大波又港女 平胸又港女
點解唔揀個大波既
留名支持
大波又港女 平胸又港女
點解唔揀個大波既

多謝 我心聲黎
lm
lm
lm
Live
加速
自從果晚後,我就變番一條單身毒撚,我條舊菜更加係fb打左段野扮撚哂受害者:

[那天,你送給我一條pandora,我根本不在乎那是不是pandora,只在乎那是你一顆一顆串成的,你告訴我,那個心形匙是解開你心房的門匙。誰知,你拋棄我的昨天,告訴我這條鍊也是假的。你的承諾,真心,都是假的。]

配上一張佢夾硬谷出波邊ge自拍。

跟住成班狗公就係下面打:「放棄他吧,你值得更好」
「這種賤男,放棄他吧。」

甚麼9,呢d女人成日扮哂受害者,將柒野po出黎仲可以美化番?

之後我就變成過街老鼠,個個認定我係一個無條件仲要仆街ge死毒撚。

身為一條毒撚,最慘莫過於你同人講咩都冇人信,所以我都懶於解釋,由得天下人誤會我,我就日日匿係學校自己一個溫書衝考試。

今日我又如常係學校溫書,突然有個生面口ge女仔行入我附近ge位置,拎住本law書緩緩坐低。

佢一行入黎,已經即刻吸引左大部分雄性動物ge目光。

個女仔皮膚白硩,眼大大鼻高高,面型雖然唔係瘦,但蘋果肌飽滿,頂住一頭啡色長髮。望真d,佢雙眼有d混血feel。

佢雖然唔係女神feel,但好有氣質,雙眼既清澈又好像滿懷心思。望一望佢身材,唔,應該有c。

佢上圍感覺豐滿,睇佢骨架都係瘦,但下半身比較肥,感覺到條腰有d脹同大腿都做d肉地,不過個pat好有肉,應該幾好啪。

佢係我身邊經過,坐低之後打開本law書同ipad開始做野。讀law ge女,這些機會不是我的。

之後我開始專注溫我科垃圾engineering.....過左陣,我訓著左。

「哈囉,唔好意思啊嘈醒你,你係咪讀engine嫁,我有d野想請教你啊....」

佢不斷係度拍我膊頭,正諗住舉高頭屌柒佢時,我望到一對白硩ge波。

啊,唔係,係佢件白色貼身低胸tee下露出黎雪白ge乳房。佢為左同我視線對上同一水平,佢個身烏到好低。

佢著住一個湖水綠色ge bra,個波隨住佢拍打我仲輕輕搖晃左幾下。

「唔好意思啊,我叫angel啊,我有d野想請你幫忙啊...」

幫忙?難道是要我幫她....
lm
幫啲咩姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞