[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
如果有埋示意圖仲正
「下....無人啊。」「做咩?」

「你介唔介意我聽日上黎......」「我想....學下....自慰.....」

我心跳即刻變到好急速,佢叫我教佢自慰?咁我應該點教佢? 唔通佢真係想引誘我,收我做兵?

Btw,自慰都要人教嘅咩?又唔見有人教我打飛機?

「um.....都得嘅....你想幾點上黎?」「我落樓下接你。」

「唔駛啦,你send個地址比我,我買早餐上黎比你 。」

女神買早餐比我 ,我到底呢排行左咩狗屎運?

「始終無理由要你免費做我師父。」配以一個單眼微笑emoji 。

我約左angel兩點先上黎,無錯我d廢青係兩點先起身。

係同佢close左topic後,我又再次無法入睡,到底聽日會發生咩事呢?

唔係喇!穩陣起見,去老豆老母房睇下有冇套先穩陣

屌又係岡本,點解唔可以買杜蕾斯姐?

我仲專登拆左個套練習下帶先,好驚聽日係angel面前戴唔入,仲要反轉黎帶

但真係好撚難戴,望一望個盒,都唔係大碼黎嘅,咩老豆條j咁撚細架?

「叮。」唔通係angel又sd自拍比我?放低個套望望先。

係一個冇來電顯示嘅whatsapp,但佢個簽名叫咩「霸氣May女皇」,邊撚個黎嫁?

「kitty已經知道你真正身分,唔想搞大佢,好快d過三萬蚊比佢。」

哦...原來係大波kitty個friend,佢唔係話佢有個契爺好把炮嘅咩?唔通呢條女就係佢契爺?

禁入個icon,嘩屌要洗眼,張icon係條肥婆著住bikini夾起對脂肪波擺哂pose係d船p到影相。肚上面摺起左三摺,小姐你知唔知醜字點寫啊?

「你on9架,我幾時有應承實要買袋比佢?知我咩真實身分,我真實身分係FBI你又搵唔搵到?」

On9,死肥婆學人做炸兩。學eric話濟,個kitty係有料搵左佢契爺淋我紅油啦。

「死𡃁仔你咁串啊?夠膽咁同我may姐講野,你姐係迫我做野姐?」

「你當你個friend係雞啊?你情我願,點解要比錢?」

「仆你個街,一q一皮,3q係咪三皮啊?咪諗住走數啊!」

「你都on9,死臭雞,番你個雞籠啦!」跟住轉個撚手就block左佢。

霸氣may姐?驚你拎d脂肪打9我咩?

屌比佢搞到燥燥地,破壞哂我ff嘅好心情,之後話咁快就訓著左。
如果有埋示意圖仲正

真係想要示意圖? 唔怕破壞左幻想?
加速
今晚仲有冇
如果有埋示意圖仲正

真係想要示意圖? 唔怕破壞左幻想?

貼你心目中個樣,唔怕

This is kitty.

This is kitty.

呢個Angel啦 ,其實再多d小肥。
等肥婆May強姦主角
邊有囡天真到咁
出快啲 等到好辛苦
邊有囡天真到咁

都唔合理嘅
邊有囡天真到咁

都唔合理嘅

Angel係覺得我毒撚,無所顧忌
邊有囡天真到咁

都唔合理嘅

毒撚冇女點教呀 肯定係知你食女無數經驗多啦
邊有囡天真到咁

都唔合理嘅

毒撚冇女點教呀 肯定係知你食女無數經驗多啦

自慰姐 睇得多A片都知掛
毒撚都可以睇咸片既
Angel個設定係on9左d既,睇故用黎FF下咪算
留名
睇唔到kitty同angel d相
睇唔到kitty同angel d相

點解睇唔到
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞