[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
LM
到時下一個係30D你要唔要呀

30D都唔錯啊,瘦底胸前有肉

30D摸上手同32B差唔多
都係提子黎

咁計都係32C樓豬
留名
又幾搞笑
幾好笑

都係提子黎

點會啊 戴得d cup下圍減上圍個比例應該都大嫁
好想睇啲兄弟點笑你個新look
加速

都係提子黎

咁都唔知仲話學人食大波妹
( Show Blocked User - 含J待發 )
Block柒Mk,你同我都做得到架

做乜鳩 呢個巴打提樓豬打返個靚字
下面條撚樣先係話「吾」想睇就咪睇
殺錯人喎師兄
一路沿住中環D出口行上去,我感受到唔少注目嘅目光。不過中環真係中環,一路行過黎d女都唔同d,個個都abc頭摟屌裙,再唔係就係d風情萬重巨pat鬼妹。d鬼妹三五成群,笑淫淫含春咁ge眼神望住我,唔通著起裇衫真係會變金融才俊?

行到上去D出口上面,見到附近有幾個abc大隻仔,求其著件pole shirt就落老蘭,尊重下場合得唔得啊

最離譜係隔離幾個排骨mk仔,叨住住煙就以為自己好撚型,仲要就哂眉頭扯到勁大啖,之後直線向我方向吹出。再對我報以一個挑戰嘅眼神,估唔到我終於受到mk仔嘅尊重 ,而再唔係不屑嘅目光。

屌佢老母又話11點唔好遲,而家11:30喇死撚左去邊?

「你死到黎未?」

「行緊樓梯上黎啦,都見唔到你。」

見唔到我?跟住我望向樓梯方向,同我兄弟隻眼對上左。

你著埋d咩撚野啊哈哈哈

跟住無論大隻仔,mk仔,偽abc定鬼妹都同一時間望向我方向,我成塊面紅哂

望住我兄弟,佢成身打扮係花花公子style。淺藍色西裝褸,花紋領口裇衫,再加條杏色修身褲,配上一對牛津鞋,手上面仲拎住個裝模作樣嘅clutch。

呢一刻我定撚左係度唔知點做好,剩係呆望住佢。皆因我見佢身後仲尾隨住幾個abc男。全部中等身型,睇得出有操開。個個都係著住淨色tee突顯身型,有d外搭件裇衫,重點個個都係all back頭。但好清爽,好fresh,同我嘅厚重反光all back頭無得比。

我應該點做好?媽啊,隔離有咁多靚女,我唔可以衰比佢地睇。

跟住我話:「Hello,我岩岩收工趕唔切換衫就趕過黎。」

「你收咩工啊?今日全日唔係係屋企睇av咋咩?同埋你幫小學雞補習著成咁嘅咩?」

果幾個abc係度偷笑,我成個人面都青埋。

「介紹你識啊,呢個係alex,Alvis 同Raymond。呢個就係我個毒撚兄弟,叫啊俊。佢第一次去蒲嫁,你要幫我睇實佢啊。」

「no problem bro, your friend seems very nice

你條仆街,搞到我比人笑!

我不甘示弱,伸出手:「nice to meet you, I'm Terrence .」

我隻手懸係半空,無人作出反應。

跟住我所謂兄弟捉住我,「行啦,Terrence 」

都係提子黎

咁都唔知仲話學人食大波妹

最多咪等於32c
戴得sixty-eight既bra都真係平胸
見過人戴完68都離罩仲自拍影上網
68 d bra 垃圾到
Lm 支持
68仲好厚pad
正故
評已正
Push
Lm
由呢一分鐘開始,我就係Terrence,再唔係果個毒撚啊俊。

係踏上老蘭條奪命斜果下,我嘅腎上線指數升到極點。皆因我見到周圍活色生香,d鬼妹abc真係戴個bra就行出街,又著埋d超短熱褲露出個pat邊,真係好想後入佢地再拍落個pat度

不過最多都係著摟屌裙,摟屌裙真係偉大嘅發明,將女性嘅曲線突出到極緻,即使條女身形成條柴咁,著上摟屌裙後質感倍增。總之,每條經過嘅女都好正好正。有d女仲圍埋一齊係街跳舞,係個男面前捉住佢盆骨位之後拎個pat係度wave同磨,跟住另一條女又走埋去一齊磨,個男攬住佢地條腰享第人之福,我都好想加埋入去玩4p啊

掛住𥄫女,無留意佢地兜兜下去左邊。之後我地經過垃圾站同一條後巷,就去到一間好多人排隊嘅club場。

排緊隊嘅各式各樣嘅女都有,比較接近女神級,正d嘅就通常有仔係member帶佢地坐枱。普通d嘅就排隊等入場,有d柒嘅肥婆就要pay money喇。

以上係Alex解釋比我地聽。

「咁我地男仔要比幾錢啊?」「你啊....比550啦。」

「咁你地呢?」「我地member唔駛比入場。」

咁佢地唔係可以帶人入場唔收錢嘅咩,帶女唔收錢,我仔就收我錢

「550好貴啊,有冇得平d啊?」

「屌你當呢度街市買餸講價啊?平d,蒲左咁耐都未見過人pay entry會講價。Eric你個friend真係極品黎。」

Eric即係我兄弟,睇佢個款同佢地咁熟應該好平啦。所以佢都冇幫我出聲。

是撚但啦,五舊五就五舊五,一場黎到唔通唔入去咩。望住場外咁多大波妹排哂隊,我點都要帶番個走架喇。當叫雞都值番

我地搭lift上到去呢間m字頭嘅club場,一上到去,真係燈紅酒綠。好多紫色射燈,音樂震到我耳仔都就黎聾,舞池入面成班女同仔跳到好興奮,台上面又有成班女係度自摸自high un下un下。

我掛住望,差d同Eric 佢地走失。望住佢就黎消失係人海,我即刻抆住佢衫角sip番上前。

但真係好撚迫,有好多仔插住褲袋企係場側邊塞住哂條路,d高竇女又係度批哂肘,西哂面好有霸氣咁行路,我sip得勁辛苦咁終於sip到去我地張table。

「Hey Alex, how you doing?」

佢地成班攬頭攬頸之後終於坐低,見到張枱都有幾個唔錯嘅abc,一睇就知淫底黎。

咁見Eric 都坐低後,我咪跟住坐低囉。呢個時候,alex就話,

「sorry Terrence,你唔係比table錢唔可以坐我地枱嫁。」

跟住另一個仆街abc就話:「你係咪女啊,係女咪比你坐囉。」

仆你個街,我比左成550你同我講話坐都唔比坐,d位鑲金架?

呢個時候,我個仆街兄弟終於講番d有人性少少嘅說話,「Alex,Terrence 係我兄弟黎嘅,如果你唔比佢坐我都唔坐喇。」「Terrence ,我地出去自己玩。」

「okok, never mind, just kidding,ok? Don't be serious.」

搞左一輪,我終於可以坐低玩下。但我隔離左右都係男人有咩好玩wo,我開始想出去舞池yo下女。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞