[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
又話有文 樓豬去咗邊
文呢
lm
大戰過後,我地四個都攰到就咁係廳梳化上訓著左。

一皇三后,感覺原來係咁滿足。

我出左yuki後,分別各出左may姐同kitty一次。當然,插緊may姐時,我都係一手揸住kitty對E奶,一手搓緊yuki對綿花糖波。

為免再同佢地有咩交集,我當然將我嘅子孫全部都射哂係佢地對波上面啦。我唔想may姐有日捧住隻恐龍蛋番黎話入面係我個仔啊。

一皇3后係就係刺激,但對我黎講太刺激喇,比may姐塞塊面落我口果下仲歷歷在目,真係可一不可再。

我地訓左陣,kitty提議話我地去沖鴛鴦浴。我已經試過比kitty服侍,咁緊係叫埋yuki一齊起兩飛啦。

我靜靜雞拍醒yuki,好驚佢整醒may姐。我浴室塞唔落成隻恐龍。

我地攝手攝腳咁入左浴室。雖然我住係d公屋仔,但我屋企嘅浴室真係幾大,有個衣櫃擺放衣物,淋浴間都夠4個人沖涼,不過我都係唔會比may姐入黎。

佢地本身身上經已一絲不掛,一入到黎,我就拎花灑狂射佢地對波,佢地想反抗令到對波不停fing下fing下。

「E.....好衰架你。」佢地異口同聲講。

「衰咩姐,幫你地沖乾淨對波上面我d精咋 。」

我唔理佢地肥唔肥婆啊,見到兩對木瓜奶濕濕地咁fing下fing下,真係一生一大樂事。

我用沖涼液幫佢地揸勻哂波波,佢地都用沖涼液搽滿我jj,一路搽,又一路chok下chok下。

佢地一前一後夾住我,然後用兩對充滿泡泡嘅波上下上下咁幫我波推,邊用手套弄巨龍。

「仲黎啊,三次喇wo。」

「上次你都搞左我三次啦,起碼要你出四次我條氣先順番。」

Kitty向yuki打左下眼色,之後雙雙跪下,一人含一粒蛋蛋,而kitty就用手套弄肉棒。

縱使美色當前,細佬今日已筋疲力盡,無法扯旗。

Kitty於是用肉棒同時拍打佢兩個對木瓜奶,然後佢用力將自己對波夾實肉棒,邊夾腸仔邊吸啜龜頭。
與此同時,yuki笑淫淫咁望住我,邊用舌頭挑逗我lin頭。

夾腸仔果然係kitty強項,不消一陣,巨龍再次挺得直一直。

Kitty迅即起身,舉高雙手捉住我浴室上面掛浴薕條滾軸。呢個姿勢,即係要我....

我用力抱實佢雙腳架在我腰上,挺起巨龍插入濕滑嘅陰部,使出一招龍舟掛鼓。

呢技非常需要腰馬合一,手,腰,大腿要互相配合,方能獲取最大馬力嘅叫床聲。

「啊!啊!啊!」

仆街,叫到咁大聲,全層都聽到啦,更何況may姐就訓左係出邊。

郁左幾下,我都冇咩力,加上浴室地板非常濕滑,於是我放低kitty轉投可愛嘅yuki。

我拍左yuki patpat一下示意佢轉身,佢好聽話咁微微彎腰,雙手捉住窗柄,趷高patpat向住我。我真係好鐘意後入呢個姿勢,唔單止可以插到好深入,女仔趷高patpat果下真係誘惑非常。

最後,我射左係kitty個patpat上,出左我今日第4q。

完事後,我已經乏身無力,同佢地兩個快速沖完身就出番去。

點知出到去,may姐竟然仲訓到成隻死豬咁霸哂成張梳化。我一野踢落去,「火燭喇!」

聽到呢句,may姐先施施然起身著番衫褲。涼都唔打算沖,肥婆真係寧舍污糟過人。

May 姐著番d正常嘅衫褲,無再著果套透視睡衣 ,整體感覺都即刻冇咁討厭。所以話,肥其實冇問題,最緊要唔好衣不稱身,自暴其短。

「大家好黎好去,我送埋你地落去搭車,以前嘅事就一筆勾銷喇,唔好再搵我算帳喇。」

「得閒打下友誼波都唔得咩?」kitty淫笑道。

「你咁靚女,大把人追啦,駛咩搵我d毒撚姐?」

「咁又係。」

我同佢地邊吹水邊等lift,冇留意到有個人都推門出左黎。

我地4個仲沉醉於打情罵俏中,傾左陣,肥婆may向右一移,我先見到企係佢後面嘅......

「怡....怡姐姐,咩...咩咁岩啊。」我結巴道。

「係囉,咩咁岩啊?」怡姐姐嘴角向上。
怡姐姐
我都想問
邊個係怡姐姐
下一個對手?
5p
食angel 啦
怡姐姐咩來頭
仆你個街,死肥may,咁撚大份,等我睇唔到怡姐姐行左出黎。

比邊個鄰居見到都唔緊要,點解要係怡姐姐?

我驚訝得作不出半聲,擘大個口望住佢。

「俊仔,咁耐無見,成熟左好多wo。」佢嘴角繼續向上揚著。

「怡...怡姐姐,你而家又去飛喇?好似好耐冇見你番黎....」

「係啊我東涌間屋冇租喇,黎緊都會搬番黎住。」

怡姐姐係一個完美嘅女人,大我三歲。由於住隔離鄰舍,細個時我老母唔得閒理我就會放我係佢地屋企,等怡姐姐教我功課。

細細過已經好鐘意怡姐姐,佢有成170高,擁有一雙白滑長腿。以前我過佢屋企時我小五,佢中二。由於佢當我細佬嘅關係,都無所顧忌,有時著件底衫熱褲就行出黎廳教我。佢根本唔會知道,我第一次識打飛機,性幻想嘅對象就係佢。

以前溫溫下書攰攰地,佢會比我挨係佢玉腿上面訓覺,每次去完佢屋企我都會回味好耐,無論係佢身體嘅香氣定凹凸有緻嘅身材。

果時我中四見佢,佢已經係c cup身材。估唔到冇見佢幾年,佢唔單止多左陣成熟韻味,身材亦變得更豐滿,目測34D,22寸腰,下圍唔識睇,但見到係結實嘅蜜桃臀。

點解我會睇得咁清楚?因為怡姐姐著嘅係連身紅色旗袍型空姐服,將佢身材展露無遺。怡姐姐盤起髮髻,皮膚白滑。

以前好少見佢化妝嘅模樣,估唔到佢化起妝黎有d似范冰冰,當然冇范爺咁膠面。都係一樣有對勾人魂魄嘅雙眼,高挺嘅鼻子,配以搽左鮮紅色唇膏小巧嘅嘴唇。

我望得出神,因為實在太驚艷。

「做咩啊俊仔,化左妝唔認得我啊?」

「係.....好靚....」

怡姐姐嘻嘻咁笑。kitty,yuki同may姐都不懷善意咁打量住眼前呢位完美嘅勁敵。怡姐姐都唔示弱咁scan左佢地三個。

「俊仔,冇見咁耐,你胃口大左咁多嘅?」

講到好似我同佢有野咁,唔通怡姐姐妒忌?

叮!如果唔係lift到,我真係好驚佢地三個會黎料。

我送左佢地三個去樓下搭車,原本諗住問埋怡姐姐要唔要陪佢去機場,點知回過頭黎已經不見蹤影。

算啦,佢搬番黎住,遲下大把機會。

我拖住快要精盡人亡嘅身驅上番樓上,正打算whatsapp angel問佢呢幾日食得飽唔飽,就收到佢whatsapp。

「唉,我男朋友又開始唔滿意我。無論我變成點,佢都有野唔鐘意嘅。」

「佢又做咩啊?」

「果日我地邊睇av邊搞野啦,搞搞下佢又拎我同個av女優比,話我個波好細,出面d女人大我好多,叫我不如試下隆胸。」

佢條仔其實係咪比屎塞住左個腦?有個咁好嘅女朋友仲想點,on9先會拎個av女優同自己條女比。

「我當堂忍唔住問左佢係咪出面有同其他女人搞,你知唔知佢答我咩?佢答我:咁大個人你自己諗啦。」

「之後仲即刻著番褲,掉低我走左去。」

「呢d咁嘅人你咪再同佢一齊啦。」

「我放低唔到佢真係....聽日可唔可以陪下我?」

「好啊,你想去邊?」

「陪我睇戲?」

「無問題。」
加速
冇啦
又有肥婆
屌怡姐姐
一諗到怡姐姐同肥婆May喺床上面爭住比人屌真係正
求yuki圖
Live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞