[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
「好衰嫁你,咁心急做咩。飲杯酒先啦去。」

佢緩緩鬆開我雙手,徑自走左向吧枱方向。

我望一望下身,仆街,扯到行一行點行路?

於是我彎彎地腰咁行去佢方向,但已經見唔到佢身影。

「我係度啊傻佬。」佢甜笑捉住我隻手道。跟住佢捉住我行去吧枱。

過到果邊,又係要sip位先sip到個空間比我同kitty。「你想飲咩啊傻佬?」

「我唔知啊,有咩介紹?」

「我諗你需要酒精啊,我幫你嗌啊。」

「Excuse me, two whiskey, double plz.」

Double?我唔知點解two又要double,但我相信就咁飲whiskey 應該好撚苦。

個bartender 拎左兩杯whiskey 淨飲出黎,同埋一張單,盛惠400蚊

唉食條女用左我成千蚊,以後都唔去蒲喇。我今晚係點都要食到眼前件小肥

飲左陣,佢又開始挨落黎,「係呢,我琴日行街睇中左個Chanel 銀包啊,你可唔可以送比我啊?」佢右手係度摸住我大脾講。

「聽日嘅事聽日再算啦,我地搵個地方休息下先,我有d醉喇....」

事實上,我一條毒撚甚少有機會飲酒,一下子飲d烈酒真係受唔住,最主要係杯野真係好撚苦,完全係貼錢買難受。

「你個衰野,好啦我地搵個地方休息下 。」

佢終於肯走了,為免佢突然反悔,我即刻捉住佢隻手衝左落樓下搭的士。

由於我身上已經無咩錢爆房,我決定帶佢番屋企算。剛好我雙親去左旅行,屋企係空無一人。

係的士上,佢又發功了,「唔....你好衰嫁,係咁叫人地飲...我好醉啊...」佢將成塊面埋左落我大脾到講

點解d女人咁鐘意自己整醉自己然後扮醉? 明明我都冇迫你飲

的士終於到我樓下,我扶住佢條腰打開道大門,佢軟趴趴咁挨係我身上,個看更一定以為我執屍啦

一路扶住佢,我肩膀都盛受住好大嘅重力,我連拎出鎖匙開門都非常吃力。

「乖啦,你企好d先好唔好?」

「唔要啊,人地好醉....」佢講得有d大聲,為免比鄰居知道我帶女人上黎,我一野推左佢入屋。

入到去,佢鞋都冇除,著住對4吋高跟鞋就咁打橫訓係梳化上。
聽日先食 廢事斷開幾段
聽日先食 廢事斷開幾段

食屎啦
扯撚哂你先停
屌你
屌你仆街仔
屌啊
母親節搞D咁既野?
屌你
Lm
除哂褲先唔出

有d女只係個背勁厚,但冇咩波

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

我諗推後易過推前

少啲著bra應該啲肉會自由走

btw我都想可以薄背

D女話按胸有效過功能bra,多d推下

我再推多兩推 唔知會唔會再大啲

推胸推胸
呢到完
除哂褲 你先嚟停
Live咗喇屌
入戲肉先斷
文啊屌你!
會唔會係到停呀
晏就有文架喇,著番條褲先
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞