[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
你條女含得正啲定angle含得正啲?
你條女含得正啲定angleangel含得正啲?
lm正評
射ed
太假 如果提供到Angel含撚示意圖就算
佢懷疑男友偷食 點知偷食個個係佢

回禮
我再唔出去就比我條女屌死,各位打住丁先,夜d再出文

係咪angel
我條女咪係angel
我條女咪係angel

agger

冇含撚示意圖 幻想呢個係angel同我搞完嘅情景。
我條女咪係angel

真係咁樣發出愛火花
情節唔一樣,只係性格,身形取靈感自佢
情節唔一樣,只係性格,身形取靈感自佢

Ok
Lm & 快出文
文呢

我覺得呢個幾似kitty

有冇人可以介紹多啲喱條女?原post係咩?
「你做咩射係我塊面度?」佢好可憐咁問我。

「sorry ar,我冇諗過你突然鬆開口....我,我都唔想架.... 」我即刻拎紙巾比佢擦乾。

「你呢度仲有啊...我幫你啦...」我輕輕用紙巾幫佢印乾,怕太大力會整痛佢。平時拎紙巾抹j就多,拎紙巾抹番條女面上嘅精真係未試過。

果種感覺,真係難以形容。

簡單黎講,我好似佔有左佢咁,佢美麗嘅面孔比我摧毀左。

「我去洗下面先....」

死啦佢好似好嬲我顏射左佢。 好驚佢會唔再理我。

於是我行入去廁所想睇下佢有冇事。門冇鎖,我由門隙中見到佢上身半裸,佢拎廁巾抹緊佢胸前嘅精液。

我強忍住連口水都唔敢吞,因為驚佢發現到我偷竊緊佢。佢移開右手,我終於望清楚佢胸部,32c,係就係細左d,但側乳都有d份量,應該一手岩岩好掌握,吸手波黎。

佢清潔好身體後,緩緩著番衣服,我都即刻衝番入房扮無野。

「出黎喇?唔好意思啊真係...我唔知你會鬆開個口架...」

「因為....我未試過口爆....所以有d驚...」

「唔緊要....正常嘅,你已經好叻架喇。」

「但...我始終唔明點解你會幫我,你唔係好愛你男朋友嘅咩?」

「係,我好愛佢。所以我更加想做好d,等我練習好之後係佢面前展現最好嘅一面。」

屌咩撚野歪理黎?如果我條女用呢樣野做藉口幫人含撚,我寧願佢話我知佢做ptgf算,

「真係有必要咁好勝咩?你話你驚你男朋友偷食,但你而家好似做緊一樣嘅野.....」

「或者正正係我知道佢真係有偷食,我先想報復佢...」

我唔知答咩好,因為我冇辦法要佢自欺欺人話佢條仔冇偷食,聽佢講嘅野顯示好大機會有。另一方面,我都有私心,因為我唔想同佢斷絕呢種關係。
屌啦星都係等番三五七日先睇番呢個post
加速
屌啦星都係等番三五七日先睇番呢個post

同意
每日一篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞