[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
Live
等咗成朝!文呢
食得未
屌你
呢個位停
屌你呀
J凍喇
叮!

我手機震左下。咁夜邊個whatsapp我?

「訓左未啊?」竟然係angel whatsapp我?

不過我無暇覆佢,我剩係專注係眼前嘅36E到。

我跪坐係梳化前,仔細咁端詳住佢對波。見佢郁都唔郁,我伸出我隻右手放係佢一邊胸上,咁都無反應?

既然佢無反應,咁我姐係可以為所慾為啦

我輕輕蹉左下佢對波,真係好軟熟,就好似綿花糖咁軟熟。仔細望下佢皮膚都好白滑,係就係多肉d,但佢係有線條果種肥,簡單黎講就係佢都係s身型。

佢果條係白色tube dress,我輕輕拉低佢條裙到佢腰中間,露哂佢個無肩帶白色透視lace bra出黎,我雙手揸住佢對波,一手完全不能掌握。

我係咁搓,佢對波真係好彈手。突然,我s控發作,忍唔住細細力咁一巴打落對波度,佢淫叫左一聲,個波嘅餘震維持左幾秒。

我慢慢將佢個bra拉低,露出淺啡色乳暈,佢乳暈size好細,同佢對巨乳相得益彰。摸一摸佢乳頭,硬哂。我雙手並用將兩隻乳房推向中間,同時Lam 佢左右lin。

「唔....唔....啊.....好舒服啊...」

我時而高速拍打舌頭,時而輕咬落去,佢乳頭大大粒,好好咬。

我慢慢將右手移向佢雙腿中間嘅叢林,打算進攻佢小穴。

我將佢條裙由大脾推上腰中間,露出佢條純白透視t back。無錯,係T-back,再加透視。我無法想像一個女仔著住條咁嘅透視底褲去蒲,到底有幾淫底?岩岩係club場到如果我對佢條裙拉起,佢個西咪比人睇哂?

愈諗我扯得愈勁,透視底褲下係一個無毛嘅陰戶,簡稱:白虎。

我忍唔住拉低褲鍊,將巨龍掏出,再對龜頭放係乳頭上打轉同推。同時我對手指插入佢陰部,進進出出。

「快d啊....唔....」

我慢慢跨坐係佢身上,將巨龍放係兩乳中間,左右手按實乳房起勁地搓,好舒服啊頂,E cup真係E cup,果種充實嘅包裹感,視覺嘅效果根本非筆墨足以形容。

「幫我含。」我都唔知點解我會發號司令,可能我覺得眼前呢個淫婦係m控黎,明明著到咁淫入到黎又要扮醉比我玩。

佢半瞇住眼,將個頭鐘前少少含住我龜頭,我更加起勁咁屌佢對波同個嘴。

之後,我突然將巨龍拔出,佢一臉狐疑咁望住我。

「想唔想食?」佢含情脈脈咁望住我點頭。「咁跪係度幫我含。」

佢慢慢由梳化起身,之後跪係梳化前,我就有如大爺咁坐係梳化正中間。

佢先由袋底慢慢lam上龜頭,之後邊望實我,邊伸出舌頭係龜頭上打轉,之後再快速咁lam馬眼位。

佢慢慢張開口,將巨龍吞沒,有節奏地上下吸啜巨龍前半部。突然,佢一下深喉,將巨龍完全淹沒,我嘅龜頭好似被捏住咁,既爽又敏感。

「用埋你對波幫我。」我緩緩企起身配合,佢用雙手壓住雙乳兩側,使勁地夾到巨龍實一實,再配合口部有節奏地上下上下吸啜。佢愈吸愈快,舌頭又不停在龜頭上打轉,我覺得自己要射了。我左手用力按住佢個頭,右手用力捉住佢對波,將所有精華發洩哂係佢個口度。

佢微張開口,精液流左係佢心口上,佢雙眼含情脈脈咁望住我,然後.....吞左落去。
打到扯撚哂旗,打陣飛機先
留名

btw 等睇啪angel

btw 等睇啪angel

Angel方加
之後沉咗船
lm

快撚啲喇

我吔唔洗打飛機 你打到呢到先停
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞