[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
文呢
文呀屌!
爛尾?
文呢屌你
皮已正
吓?咁就LIVE左架喇?屌!
吓?咁就LIVE左架喇?屌!

睇左幾個字就追到live
人呢
樓主文呢

未完
文呢
無文?
Live咗
唔需要我回答,我細佬已經升旗致敬。但我係唔可以輕易比佢擊破的!

我微微彎下身,急步行上床拎個咕𠱸遮住條j。

「嘩你搞咩啊?褲都除埋!」

佢表情好似有d失望,問我:「我咁樣唔誘惑咩?」

好撚誘惑啊其實 ,但我又邊有咁易比你睇穿。

「尚有進步空間。」

「點啊你睇緊咩片?」

望一望個mon,個av女優岩岩同條仔玩完狗仔式,又走去幫條仔含撚。

「拿,你而家拎d野扮jj,跟住個女優d動作咁含啦。」

「你屋企有冇雪條啊?」

「冇wo,蕉就有一條!」

見到佢定晴咁望住我咕𠱸,佢唔係以為我叫佢幫我含啊嘛?

「唔係啊,我真係有蕉,我出去拎條比你。」

拎左條蕉比佢之後,我就繼續坐係床沿搵野遮住啦,而佢就坐係電腦椅拎住碌假9。

佢用手好溫柔咁反開蕉皮,然後,佢跪低左

「你.....做咩啊?」

佢跪左係我雙腿中間,拎起條蕉,雙眼望住我,然後伸出舌頭lam左個龜頭一下。啊唔係,係蕉頭。

「我見d女優都眼定定望住個男優,我咪唯有當住你係我男朋友先。

叫你示範下姐,唔駛咁認真掛?咁我係咪都應該認真d指導你呢?

佢lam左幾下龜頭,之後就用力吸啜左條蕉前半部幾下。

「初頭可以唔駛咁快咁用力,條j初頭係比較敏感,你可以輕力d同慢d,比佢好好享受下個觸感先。」「有時唔一定快先好,慢d反而令每一下包得更緊,更享受。」

佢冇回應我,用行動示意佢收到。佢轉為比較慢速,吸啜完上半部佢開始將成條j吞沒,嘩咁快玩到深喉?

「你都幾叻嘅,咁快識深喉。不過可以試下邊含實前半部,邊用舌頭係入面打轉同lam先。」

佢跟住做左陣,突然停低手腳。

「其實我有冇係入面lam你又睇唔到,你又感受唔到我含嘅力道岩唔岩。咁我點進步啊?」

「下....咁...咁呢個無計架wo...」

講嘅時候,我冇留意到佢雪白嘅手已經偷偷伸左入咕𠱸下,直至我聽到佢講:

「做咩硬哂嘅?」
快呀!!!
我就真係硬曬喇
加速!
點解要卡係呢到!!!
加速呀!
????
文定老母樓主唔使教你簡啦嘛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞