[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
可唔可以知道樓主拍過幾多次拖?

A3 有食過散餐

真人係咪高大靚仔?

唔係 只不過係改造後嘅毒撚一名
可唔可以知道樓主拍過幾多次拖?

A3 有食過散餐

真人係咪高大靚仔?

唔係 只不過係改造後嘅毒撚一名

咁阿俊係咪即係以前嘅你?

我冇佢咁柒
LM
到時下一個係30D你要唔要呀

30D都唔錯啊,瘦底胸前有肉

30D摸上手同32B差唔多
都係提子黎

假膠定真青頭?
睇到濕晒
between反轉套戴係咪抽cosplay雞水
下?你男朋友偷食點解要話我知?照計我係佢心目中係一條毒撚黎嫁wo。

「點解咁覺得?」

「um....呢排同佢咩咩時佢好似有d唔同左....」

「咩叫咩咩?」

「um.....性行為時...」

性行為 ,我對住部電話笑左出黎,扑野就扑野啦,咩9野性行為啊?

「哦....點樣唔同法?」

「以前佢好尊重我架,唔會叫我用口幫佢....」
「我覺得好核突啊,用口....但前幾日佢竟然叫我用口,我唔肯....跟住佢竟然夾硬擺入黎,我當堂喊左沖入廁所....佢都冇入黎哄番我。」

「同埋平時做緊嘅過程一定係我係下面架,果日佢竟然要我係上面,仲要我唔著衫對住佢,又話我叫得唔夠淫....」

下? 咩你平時搞野著住衫搞架?

「哦.....咁都唔代表佢偷食架...」

「佢臨尾仲講左句,出面d女人好你好多。」

其實佢條仔有呢d行為,除左真係偷食,有可能平時抑壓得太耐姐。係就係對住個氣質美女,但係床上面都過份斯文真係冇咩癮。

「其實點解你要話呢d野比我知?」

「因為.....如果我同其他女仔講呢d野,佢地剩係會叫我分手,但我唔想分啊,我地一齊3年喇...」「如果同男仔講....佢地又會覺得我勾引緊佢地...」

唉....講到尾,都係當我呢個毒撚唔係男人,覺得我唔敢妄想佢勾引緊我。

「其實,我未必幫到你。」

「我知你幫到我嫁,你係男人,知道男人點諗。除左你冇人可以幫我嫁喇。」

「你教我可以點樣做得好d啊。」

傻啦,一個男人變左,無論你做到d咩都挽回唔到架。可能你改變後會令佢有短暫嘅新鮮感,但只係好短暫,一日果個仲係你,佢都會厭倦番你。

呢樣就係男人嘅無情,男人睇女人係減分制,一開始憑樣貌、外表等等心入面比個分數你,之後隨住認識得愈耐就慢慢開始扣分。當扣到一個過左底線嘅點,就好難挽回番佢對你嘅感覺,除非你整個容變左第二個人幾年後同佢重新相遇啦。

而女人就調番轉係加分制,一開始睇對方總係諸事不順眼,拒人於千里。慢慢耐左就會憑細節漸漸加分,愈黎愈發掘到對方嘅優點從而欣賞佢。

男女天身性格就唔同步,就等於扑野一樣唔同步,如果冇前戲,女人嘅慢熱程度可以係對方射完佢先開始high。所以一q係根本滿足唔到女人

女人永遠係受傷果個,只因天生男女大不同。

仆街,有感而發諗左咁多野,算喇都係唔好覆佢住。係wo,點解kitty咁耐仲未出黎?

「等左好耐啊?」佢就咁著住我係g2000買果件恤衫行出黎,bra同底褲都冇著

我一條毒撚會有幾高啊?件恤衫根本遮唔到佢塊西,個白滑圓渾嘅patpat突左出黎。我忍唔住met左幾下,之後一野將佢按係床上,跨坐係佢身上不停打佢patpat。

「啊....啊....啊.....痛啊衰野。」「扮咩痛,你明明鐘意比人打 。」

「唔睬你啊....哼。」

佢反番轉身,望真d佢胸前原來扣得兩粒鈕,真大波獨有嘅人字形事業線一覽無遺,堅挺嘅兩點撐起左件恤衫飛哂釘。

其實著到咁你不如唔好著,全裸同我訓算數啦。

我吞左下口水,又扯旗了。不過今日嘅quota 已用盡,於是我從後攬住佢,打算就此訓覺了。

「傻佬啊,聽日我地幾點起身去買Chanel 包包啊?」

「我咁聽話,服待得你咁好,要獎勵我wo 。」

仆街喇,唔記得叫雞都要找數tim。

呢個係我柒嘅經歷 以前中學冇好好地上性教育堂教戴套

呢個係我柒嘅經歷 以前中學冇好好地上性教育堂教戴套

下?你男朋友偷食點解要話我知?照計我係佢心目中係一條毒撚黎嫁wo。

「點解咁覺得?」

「um....呢排同佢咩咩時佢好似有d唔同左....」

「咩叫咩咩?」

「um.....性行為時...」

性行為 ,我對住部電話笑左出黎,扑野就扑野啦,咩9野性行為啊?

「哦....點樣唔同法?」

「以前佢好尊重我架,唔會叫我用口幫佢....」
「我覺得好核突啊,用口....但前幾日佢竟然叫我用口,我唔肯....跟住佢竟然夾硬擺入黎,我當堂喊左沖入廁所....佢都冇入黎哄番我。」

「同埋平時做緊嘅過程一定係我係下面架,果日佢竟然要我係上面,仲要我唔著衫對住佢,又話我叫得唔夠淫....」

下? 咩你平時搞野著住衫搞架?

「哦.....咁都唔代表佢偷食架...」

「佢臨尾仲講左句,出面d女人好你好多。」

其實佢條仔有呢d行為,除左真係偷食,有可能平時抑壓得太耐姐。係就係對住個氣質美女,但係床上面都過份斯文真係冇咩癮。

「其實點解你要話呢d野比我知?」

「因為.....如果我同其他女仔講呢d野,佢地剩係會叫我分手,但我唔想分啊,我地一齊3年喇...」「如果同男仔講....佢地又會覺得我勾引緊佢地...」

唉....講到尾,都係當我呢個毒撚唔係男人,覺得我唔敢妄想佢勾引緊我。

「其實,我未必幫到你。」

「我知你幫到我嫁,你係男人,知道男人點諗。除左你冇人可以幫我嫁喇。」

「你教我可以點樣做得好d啊。」

傻啦,一個男人變左,無論你做到d咩都挽回唔到架。可能你改變後會令佢有短暫嘅新鮮感,但只係好短暫,一日果個仲係你,佢都會厭倦番你。

呢樣就係男人嘅無情,男人睇女人係減分制,一開始憑樣貌、外表等等心入面比個分數你,之後隨住認識得愈耐就慢慢開始扣分。當扣到一個過左底線嘅點,就好難挽回番佢對你嘅感覺,除非你整個容變左第二個人幾年後同佢重新相遇啦。

而女人就調番轉係加分制,一開始睇對方總係諸事不順眼,拒人於千里。慢慢耐左就會憑細節漸漸加分,愈黎愈發掘到對方嘅優點從而欣賞佢。

男女天身性格就唔同步,就等於扑野一樣唔同步,如果冇前戲,女人嘅慢熱程度可以係對方射完佢先開始high。所以一q係根本滿足唔到女人

女人永遠係受傷果個,只因天生男女大不同。

仆街,有感而發諗左咁多野,算喇都係唔好覆佢住。係wo,點解kitty咁耐仲未出黎?

「等左好耐啊?」佢就咁著住我係g2000買果件恤衫行出黎,bra同底褲都冇著

我一條毒撚會有幾高啊?件恤衫根本遮唔到佢塊西,個白滑圓渾嘅patpat突左出黎。我忍唔住met左幾下,之後一野將佢按係床上,跨坐係佢身上不停打佢patpat。

「啊....啊....啊.....痛啊衰野。」「扮咩痛,你明明鐘意比人打 。」

「唔睬你啊....哼。」

佢反番轉身,望真d佢胸前原來扣得兩粒鈕,真大波獨有嘅人字形事業線一覽無遺,堅挺嘅兩點撐起左件恤衫飛哂釘。

其實著到咁你不如唔好著,全裸同我訓算數啦。

我吞左下口水,又扯旗了。不過今日嘅quota 已用盡,於是我從後攬住佢,打算就此訓覺了。

「傻佬啊,聽日我地幾點起身去買Chanel 包包啊?」

「我咁聽話,服待得你咁好,要獎勵我wo 。」

仆街喇,唔記得叫雞都要找數tim。

包包?包你老母
好睇,支持支持
留名睇趙完鬆
出快啲
留名睇點找數
Lm
留名睇點找數

仲要帶番屋企咁on9
五十肩召喚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞