[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
仆街...
38B.... 陽萎啦molamola

39A 咪算囉
lm
嘩屌 可唔可以skip 鳩都縮埋
果對脂肪波,唔單止橫同外擴,仲要配合一對深啡色嘅提子。

「救.....救命啊....」我就快喊出黎了。

佢好興奮咁瘋狂揸自己對脂肪波,偶爾玩下自己粒啡提 。佢用雙手將兩粒波向內一推,將佢地靠攏埋一齊之後塞入我個口。

我完全透唔到氣,只得瘋狂lam佢lin希望佢快d放過我。

「唔.....啊...啊...好舒服,再lam快d!」

媽的佢對我發號施令 ,但肉隨砧板上,我除左配合佢瘋狂咁lam之外根本別無他法。

「啊...啊...」喂小姐你爽還爽,唔好扭你個巨大body得唔得?佢每郁一下,我盆骨都好似快震碎咁。

佢慢慢坐番起身,開始除我拉鍊。唔通我真係要失身比個肥西。

佢拔出我條巨龍,一下子用佢嘅傾盆大口將佢完全吞沒。好在佢無望住我慢慢lam。

佢每啜一下,都好有吸力,我感覺到前所未有咁強大嘅吸力,每一下都將我jj抽乾一樣。

最神奇嘅係,佢無需配合頭部嘅動作,就可以運用佢強大嘅咀嚼肌不廢吹灰之力咁又吸又吐,我竟然覺得好爽。

我努力將我個頭擰去右邊,望住kitty塊面,幻想幫我含緊嘅係佢。

突然間,jj好似離開左口腔,感受到涼涼嘅空氣。

我向前一望,肥婆may調轉左個身,用patpat對住我,仆街了。

佢用69姿勢將個塊面湊緊我個嘴,而佢就係另一端幫我含。

「lam啊!唔lam叫你lam菊花tim啊!」

一聽到呢句,我唔理三七廿一,用盡我畢生嘅功力瘋狂lam佢陰核同陰唇中間。

「唔...唔....唔...」May姐邊幫我含邊淫叫連連。

與此同時,我眼尾見到kitty同yuki開始打開m字腿放係梳化上,邊用手按摩陰核,表情狀甚舒服。

咦,話唔定,我可以反客爲主?

「差唔多喇....」may姐緩緩將身體移前到我jj嘅位置,將巨龍舉起,將準佢陰部一野插落去。

「啊!」呢下唔係may姐嗌,係我忍唔住嗌左出黎。

皆因佢全個身體嘅重量,都集中係我jj上。

佢好興奮咁瘋狂揸自己對脂肪波,偶爾玩下自己粒啡提 。佢用雙手將兩粒波向內一推,將佢地靠攏埋一齊之後塞入我個口。

媽的佢對我發號施令 ,但肉隨砧板上,我除左配合佢瘋狂咁lam之外根本別無他法。

「啊...啊...」喂小姐你爽還爽,唔好扭你個巨大body得唔得?佢每郁一下,我盆骨都好似快震碎咁。

佢拔出我條巨龍,一下子用佢嘅傾盆大口將佢完全吞沒。好在佢無望住我慢慢lam。

佢每啜一下,都好有吸力,我感覺到前所未有咁強大嘅吸力,每一下都將我jj抽乾一樣。

最神奇嘅係,佢無需配合頭部嘅動作,就可以運用佢強大嘅咀嚼肌不廢吹灰之力咁又吸又吐,我竟然覺得好爽。

我努力將我個頭擰去右邊,望住kitty塊面,幻想幫我含緊嘅係佢。

我向前一望,肥婆may調轉左個身,用patpat對住我,仆街了。

一聽到呢句,我唔理三七廿一,用盡我畢生嘅功力瘋狂lam佢陰核同陰唇中間。

與此同時,我眼尾見到kitty同yuki開始打開m字腿放係梳化上,邊用手按摩陰核,表情狀甚舒服。

「差唔多喇....」may姐緩緩將身體移前到我jj嘅位置,將巨龍舉起,將準佢陰部一野插落去。

我屌你老母
我居然笑左出聲
好撚重口味

我屌你老母

三個車輪咁上咪精盡人亡
一陣中出左又要你負責任咪仆街....
睇到扯左
我屌你個老母睇到鳩縮
睇到扯左

要唔要落美極?
棄故 太重口味
呢d你又出得咁快
放心,呢個係最後一個肥婆

仲唔夠咩
快少少出埋佢當咩事都無

但係文呢
好閪重口味
好正 加速
肥婆唔理 我淨係要文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞