[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
留名 學下點含撚
Btw 有冇咩技巧含醒訓緊教既j
我每次lam一下男朋友 佢就即刻醒

咁可能係你男朋友敏感啫
舐一下即醒

佢咁易醒仲要學咩技巧
一篇分四篇扮哂野屌鳩你
咁撚長仲話一篇分四篇
咁撚長仲話一篇分四篇

加速
留名加速
Lm
咁撚長仲話一篇分四篇

加速
留名 學下點含撚

咁可能係你男朋友敏感啫
舐一下即醒

佢咁易醒仲要學咩技巧

佢訓覺好潛意識咁保護佢條j 所以一比人掂 就會即係嚇親想推開我 之後睇清楚先繼續比我含
咁我算唔算含醒左佢
好想比佢享受訓覺比人含既感覺 啲人話好正
留名 學下點含撚

咁可能係你男朋友敏感啫
舐一下即醒

佢咁易醒仲要學咩技巧

佢訓覺好潛意識咁保護佢條j 所以一比人掂 就會即係嚇親想推開我 之後睇清楚先繼續比我含
咁我算唔算含醒左佢

保護佢條j
留名 學下點含撚

咁可能係你男朋友敏感啫
舐一下即醒

佢咁易醒仲要學咩技巧

咁我算唔算含醒左佢

保護佢條j

笑左 男人係好習慣性驚人襲擊佢條j,之前我女友想含醒我,我燥左

你試下叫佢唔好著底褲訓
留名 學下點含撚

咁可能係你男朋友敏感啫
舐一下即醒

佢咁易醒仲要學咩技巧

咁我算唔算含醒左佢

保護佢條j

笑左 男人係好習慣性驚人襲擊佢條j,之前我女友想含醒我,我燥左

你試下叫佢唔好著底褲訓

咁有文未?
「琴日我哄得我男朋友好開心啊。」配上一個面紅符號。

「你幫佢含啊?」唉心入面總是酸溜溜咁。

「係啊,佢話我含得好淫 ,好鐘意我lam佢袋底。

「佢有冇射落你個口啊?」

有時透過幻想angel同佢男朋友含撚嘅情景,邊打住丁,心情都會暢快d。

「有啊,佢口爆果下嗌得好爽,我都好有滿足感。」

「咁口爆完佢有冇執多你一劑啊?」

「E...咁核突架 ,冇wo,佢射完好攰就訓著左。」

屌咁撚廢架,比人含會有幾攰啊 連自己條女都滿足唔到,你算甚麼男人。

「你夠飽咩,剩係幫佢含。」

「所以我襯佢訓左偷偷地戴耳機睇av自慰。」

死淫婦

「你唔打比我?我都話可以令你舒服。」

「我唔想搞到好似真係出軌咁...」

「咁你幾時過黎?我再教多你幾招點含,順便教下你點樣做女上pose。

「下..咁咪要同你搞。」

「又唔係要插入去,你騎係我上面我教你郁咋嘛。」

「你會唔會強姦我架?」

傻啦,我要強姦你一早姦左。

「唔會啦,係wo你下次不如偷拍你幫你條仔含,等我可以指點下你。」

「下...我試下啦...」

同angel傾計真係好sweet,我覺得佢好似做左我女朋友咁,每日都同我傾淫計,又分享佢同佢條仔d搞野經歷。雖然佢已經成個月冇上黎,但我每朝仍然期待緊佢會買早餐上黎比我。點知,我迎來嘅唔係angel,而係幾個不速之客。
無啦
「屌你, 呢套異形好撚悶啊,都冇咩劇情可言,全部估到哂嘅。」

「屌,你自己冇睇上一集普羅米修斯姐,有好多深層意義架。」

「我完全睇唔出有咩深層意義,剩係見到成班八爪魚係度噠下噠下。

「係wo ,上次第一次帶你去蒲,就食到個36E,夾腸仔爽唔爽啊?」

「好撚正啊條大波妹,pink lin白虎,又夠淫,一巴打落佢對波仲好有回彈力 。」

「嘩你玩埋sm tim。你就好,我食果條mk妹成條死魚咁 。」

「一除低佢條摟屌裙,見到粒黑提已經唔開胃架啦,除低條底褲之後見到成個黑森林,湊近少少仲嗅到成陣咸魚味。反開少少塊陰唇啦,見到成塊黑鮑,我當堂已經謝左一大半喇。」

「最慘係搞佢果陣,成條死魚咁,叫佢嗌兩聲好似男人咁,係度啊,啊,啊。

個衰仔eric仲扮埋d呻吟聲出黎,毫無抑揚頓挫,比我聽到呢d呻吟聲我驚我忍唔住一巴打落佢對ipad度。

「真係好撚慘架,男人聲加黑提,仲要成條死魚咁。 我真係寧靜番去對住我個今永打飛機算。」

「算啦,食得mk妹你都知咩料,佢地成日喊打喊殺,講野響哂場咁,把聲唔男人就奇。」

「不過你真係唔驚條大波妹個契爺搵人劈9你啊?你食左佢條女唔找數。」

「on9,佢真係有料就唔駛搵個肥婆may黎大9我啦,驚佢拎d肥膏焗死我咩?」

「你因住肥婆may強姦你啊。

我會驚個肥婆?比我見到佢,我禁實佢係地下,一巴一巴打撚爆佢個蘿啊。

好鬼攰,快d番去睇下衰仔介紹果個今永出下火先。

咦,點解無鎖門?老豆老母唔係番左鄉下探親咩?
加速
下面嘅內容有重口味成份,慎入。
live
下面嘅內容有重口味成份,慎入。

繼續
快啦,唔夠重口味重作架要
一打開門,我震驚了。

肥婆may著住件低胸粉紅色透視睡衣,d厚重脂肪層透哂出黎。冇睇錯嘅話,佢入面係一套式的粉紅色t-back。

我驚訝得無法說話,呆左企係原地。

「Terrence,啊唔係,啊俊,你番黎喇?」佢淫笑著。

我依然呆站原地,而佢就似進擊的巨人咁向我迫近。

「呢度係我屋企,你,你...你點入黎架?」

「你覺得以我地幾個嘅實力,要入你一個毒撚間屋係好難嘅事咩?」

「幾個?」

說罷,我見到kitty打開我房門行出黎,尾隨仲有個肥婆大波妹。

「你地幾個到底想點!呢度我屋企黎,信唔信我告你地擅闖民居?」

我以為佢地應該會知難而退啦,點知佢地唔出聲互望左陣,跟住竟然爆笑左出黎。

「哈哈哈...救命...你以為拍緊tvb啊?我夠可以話你果日強姦我啦。」

Kitty走近我,「我一諗起果日比你條毒撚食左三次就生不如死,我要比你感受番呢種滋味。」「怪就只可以怪你on9,one night stand都夠膽帶番屋企。」

「你扮哂金融才俊,呃我上床唔找數,你以為可以就咁算啊?傳出去我仲駛係中環蒲嘅?」

豈由此理,呢3條八婆做雞做到咁撚唔要面真係第一次見。

「收聲啦死臭雞,你以為你值3萬蚊啊?三百蚊都厭比多你啊!」

「仆你果街講咩撚野啊?」佢一巴打落我塊面度。

「果晚你玩得咁開心,唔係以為可以不勞而獲啊嘛?May姐,佢就交比你,隨便你點玩,我同yuki係隔離睇戲。」

「你...你唔好過黎啊...」「救....命...」肥婆may推倒我,繼而嗚住我個嘴,成個身騎坐係我上面。

我向坐係梳化嘅kitty同yuki投以求救嘅目光,但佢地只係好似等睇戲咁望住我。

肥婆may一野向上除左我件t shirt,令件衫卡住係我手臂,佢將我個頭穿過件衫,令我可以清楚看清佢獰獰嘅面目。

我雙手完全被lock住,身體動彈不得。我從來冇諗過呢d av情節會發生係我身上,仲要有旁觀者。但角色完全被調轉,我係被強姦果個。

我眼泛淚光向may姐求饒,但佢見到我可憐嘅模樣好似更加興奮。

佢一野捉實我面頰,將佢嘴唇貼近我個嘴,我死守住嘴唇,唔比佢伸利入黎。

佢努力咁用舌頭鑽入我牙齒內,瘦弱嘅我對比起佢發達嘅咀嚼肌實在不堪一擊,比佢用舌頭瘋狂lam我條利,我條利都被迫同佢交纏住。

舌吻左一輪,我已經毫無反抗之力。佢緩緩坐番起身,將佢件性感睡衣嘅幼帶向兩邊脫下,一對38B嘅脂肪波就咁露左出黎。
仆街...
38B.... 陽萎啦molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞