[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike

「我係邊個?我係你男友啊屌你老母!成日問我憑咩?我係唔小心射左入去,係我錯,我會負責任,但你點解要問我憑咩?」

「你自己好清楚。以你ge級數根本食唔到我呢d質素ge女。如果唔係我睇在你咁有誠意送成13粒珠比我,你以為你有資格搞我?你連掂我對波都冇資格啊!」

「咩你有波嫁?」「你知啊知點解我岩岩要托住你個頭黎插?你以為因爲你啊?我係唔想以為自己屌緊男人咋!」

文呢
LM
到時下一個係30D你要唔要呀

30D都唔錯啊,瘦底胸前有肉

30D摸上手同32B差唔多
都係提子黎

點會啊 戴得d cup下圍減上圍個比例應該都大嫁

咁都唔知仲話學人食大波妹

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
只可以話視覺上30D同32D個比例會一樣 ( 係比例,唔係size)
但32D手感會大好多

利申:真絲,有追開bra post
「Eric,不如我地出去舞池玩下?」「好啊。」

個Alex見我地動身出去,又跟撚埋出黎wo,跟住成枱大部分都出埋黎

咁出到去,幾條仔都圍住果幾個淫底abc跳舞。佢地跳舞又真係幾得,撥哂頭髮高潮眼伸哂利咁,真係淫到出汁。又摸哂波,摸腰,摸到落pat位更加慢慢摸,之後摸到落大脾。最撚正係佢地好鐘意兩條女攬住咁跳,胸壓胸,磨下磨下又互摸,真係好想夾係佢地中間啊

尤其有個我最鐘意嘅叫Suki,佢對波目測應該34E黎,大得黎骨架又唔大,認真瘦底大波。條腰應該24寸,身高162度,條腿都好白滑。

佢著住一件波希米亞風格嘅露臍裝,係入膊幼帶款,雖然佢冇直接露奶,但穿衣巨乳有種獨特嘅性感。見到佢個波隨住佢熱舞搖晃得更激烈,我開始懷疑佢究竟有冇戴bra,因為有種自然下垂感。

佢下身又係著住條露pat熱褲,pat係蜜桃臂,真係好堅挺。原來蘭桂芳同我所諗嘅根本唔同,唔係個個著到好隆重。你有樣有身材,著T恤短褲一樣比你入場。

果班女掛住係度磨班abc,根本無暇理我呢條毒撚。望一望Eric,佢唔知幾時開始都從後攬住條mk妹係度跳緊舞。

而我....只係垂低雙手唔知點好。

雖然我有聽EDM嘅歌,但我平時都唔會聽到好hyper,要舉哂手跳哂咁款。

於是我唯有雙手插袋,低頭扮enjoy music,跟住節拍點下頭,微微擺動身體咁,偶爾拎手機出黎禁下咁。

呢刻我發現,蒲真係好悶。係丫,周圍有好多靚女,但你敢唔敢掂佢地先,個個西面高竇樣,剩係對d靚仔or有錢先送秋波。

我連佢地條腰唔敢掂,因為我見到前面有條柒頭走去掂人條女,比條仔叫班兄弟捉左佢出去。

我唯有插住褲袋,繼續係d女圍圈嘅最外圍出面9 un下。我只係處於最外圍,內圍嘅男性應該有機會一親芳澤。

係我un到就訓著時,突然感覺到有d軟綿綿嘅野貼住我手臂磨緊

都係提子黎

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
只可以話視覺上30D同32D個比例會一樣 ( 係比例,唔係size)
但32D手感會大好多

都係提子黎

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

不過認真有野想請教,照計佢個杯係d cup,咁應該上圍同下圍個距離較大,唔係應該好揸d嘅咩,點解會同32b手感差唔多嘅?

都係提子黎

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

不過認真有野想請教,照計佢個杯係d cup,咁應該上圍同下圍個距離較大,唔係應該好揸d嘅咩,點解會同32b手感差唔多嘅?

34D先正
食女首先學識睇bra...只睇cup數就定人地波大波細既男人都係無腦...

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

34D先正

數字係個圍
英文係杯深

有d女只係個背勁厚,但冇咩波

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

34D先正

數字係個圍
英文係杯深

背肉推返向前就有

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

34D先正

數字係個圍
英文係杯深

背肉推返向前就有

揸個背

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

34D先正

數字係個圍
英文係杯深

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

都係提子黎

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

呢個係sizing 問題
30d 即係佢下圍係25-26.5寸,通常都係d骨架細的囡囡,d cup即係佢上圍(粒lin水平圍一個圈)同下圍的差異有20cm 所以係d cup 按返數字的意思即係佢上圍有32至34寸咁解
而32b即係下圍係27至28寸,上圍就大約33寸到,同30d個尺寸係差不多一樣
所以個感覺就差唔多

不過理論上34d=36c (因為差異一樣) 睇人需要啦

利申: d尺寸係uk size黎 日本台灣點計個d上網睇size chart

都係提子黎

最多咪等於32c

比例大唔等於手感一樣,
但32D手感會大好多

咁睇黎要32嘅女先好食

呢個係sizing 問題
30d 即係佢下圍係25-26.5寸,通常都係d骨架細的囡囡,d cup即係佢上圍(粒lin水平圍一個圈)同下圍的差異有20cm 所以係d cup 按返數字的意思即係佢上圍有32至34寸咁解
而32b即係下圍係27至28寸,上圍就大約33寸到,同30d個尺寸係差不多一樣
所以個感覺就差唔多

不過理論上34d=36c (因為差異一樣) 睇人需要啦

利申: d尺寸係uk size黎 日本台灣點計個d上網睇size chart

原來如此 受教了
不過別忘記下圍大可能係骨架大,所以上圍寸數一樣,可能揸嘅質感都差好遠

咁睇黎要32嘅女先好食

34D先正

數字係個圍
英文係杯深

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

我諗推後易過推前

34D先正

數字係個圍
英文係杯深

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

我諗推後易過推前

少啲著bra應該啲肉會自由走

btw我都想可以薄背

數字係個圍
英文係杯深

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

我諗推後易過推前

btw我都想可以薄背

D女話按胸有效過功能bra,多d推下

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

我諗推後易過推前

btw我都想可以薄背

D女話按胸有效過功能bra,多d推下

我再推多兩推 唔知會唔會再大啲
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞