[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
都話夜晚先有文
都話夜晚先有文

夜晚了 除定褲先
都話夜晚先有文

夜晚了 除定褲先

夜晚啦
都話夜晚先有文

夜晚了 除定褲先

夜晚啦

天都黑哂啦
起碼完晒成個場景先停
出一半吊癮好無謂
反正大家都會追落去

係因為出多篇出唔哂 今日一次過出幾篇啦

留名 五出番幾篇回對得住我地啲細佬

五你
我尚未反應得切,佢已經用成隻手掌包左係我褲檔突出嘅位置。

「你...你...做咩啊 ?」

「你好硬wo。」佢用帶有點挑逗嘅聲線講。

佢湊緊我的面,我完全感受到佢呼吸嘅氣息,而我嘅視線就對正佢雪白嘅酥胸。

呢個情景....似曾相識,當日係圖書館就係比佢咁樣勾引我教佢做assignment 。

我好想推開佢,但我身驅變得酥軟無力,因為佢轉移到我耳邊吹氣。

佢對正我耳中間吹氣,感覺癢癢的,佢繼而含住我耳珠,啜下啜下。

佢另一隻手仲依然放左係我褲檔中間,我感受到我巨龍澎漲得充血。

我唔爭氣咁講左句:「咁樣好似唔係太好wo....」係講完果刻我即刻好後悔,因為我完全打破左呢個完美嘅氣氛。

佢聽罷即刻成個人企番直,手亦都冇左掂住jj。我用帶有點失望嘅眼神望住佢。

「我想練習下,無其他意思。」

嗚呀,我講錯野了,我對你有其他意思啊!

我鼓起勇氣講左句,「唔緊要,你可以拎我黎試。」

佢嘴角隨即向上揚,然後跪係我兩腿中間。angel果然係個好勝心好強嘅女人,只要捉住佢呢點,我就可以為所欲為。
lm
試未呀
文呢 得一篇
我尚未反應得切,佢已經用成隻手掌包左係我褲檔突出嘅位置。

「你...你...做咩啊 ?」

「你好硬wo。」佢用帶有點挑逗嘅聲線講。

佢湊緊我的面,我完全感受到佢呼吸嘅氣息,而我嘅視線就對正佢雪白嘅酥胸。

呢個情景....似曾相識,當日係圖書館就係比佢咁樣勾引我教佢做assignment 。

我好想推開佢,但我身驅變得酥軟無力,因為佢轉移到我耳邊吹氣。

佢對正我耳中間吹氣,感覺癢癢的,佢繼而含住我耳珠,啜下啜下。

佢另一隻手仲依然放左係我褲檔中間,我感受到我巨龍澎漲得充血。

我唔爭氣咁講左句:「咁樣好似唔係太好wo....」係講完果刻我即刻好後悔,因為我完全打破左呢個完美嘅氣氛。

佢聽罷即刻成個人企番直,手亦都冇左掂住jj。我用帶有點失望嘅眼神望住佢。

「我想練習下,無其他意思。」

嗚呀,我講錯野了,我對你有其他意思啊!

我鼓起勇氣講左句,「唔緊要,你可以拎我黎試。」

佢嘴角隨即向上揚,然後跪係我兩腿中間。angel果然係個好勝心好強嘅女人,只要捉住佢呢點,我就可以為所欲為。

留名 今晚臨訓睇
佢湊近我褲檔,用口輕輕咬住拉鍊,將褲鍊拉開,然後用佢對纖纖玉手解開褲鈕。

我配合佢,將patpat抬高,等佢可以輕易除低我條褲。

佢用手掌隔住我條底褲輕輕係凸起位來回上下地按摩,時而用手掌包實,時而用食指指甲挑逗性咁由上而下輕輕刮落去。

指甲嘅觸感,完全刺激到我嘅神經線,我大力捉住佢隻手隔住底褲禁實條j chok下chok下。

「痛啊。」佢用把好姣同嬌滴滴嘅聲講。

我鬆開手,佢用口咬住底褲像筋位,再用手配合將我成條底褲完全脫下。我一整條巨龍露左出黎。

「你好粗啊....」佢用帶有敬佩嘅眼神同我講。

佢用玉手包住巨龍,上下chok左陣,有時仲識向左或者向右轉一下。衰妹果然有比心機睇av學野,呢招可以增加jj同手嘅磨擦感,手掌上嘅紋路會刺激到jj。

Chok 下chok下,佢伸出舌頭,放係龜頭上方,一邊用手上下chok jj,令jj可以拍打到佢舌頭。與此同時,佢用含情脈脈嘅眼神俯視住我。

佢慢慢將龜頭含實,用舌頭在內不停挑逗馬眼位同龜頭邊緣,偶爾lam jj中間果個敏感帶,我受唔住射左少少分泌物出黎。

明明kitty含嘅技巧比佢更熟練更淫,但眼前嘅angel令我更有刺激感。佢水汪汪嘅大眼睛,氣質嘅面孔,白色幼帶背心同小褲褲,嗚呀 ,好想顏射佢

佢開始加快吸啜嘅速度,集中吸啜巨龍前半部,每一下都啜得好實好有吸力,我覺得有種被抽空嘅感覺。

佢慢慢吞沒哂成條巨龍至根部,我嘅龜頭係正佢喉嚨位,果種壓迫感好爽。但angel受唔住深喉嘅衝激,忍唔住吐左出黎,咳左幾下。

「可以試下唔駛擺咁入,lam下袋底。」

佢識做地邊用右手chok巨龍,邊伸出舌頭由兩袋中間lam上去到龜頭,一路望住我一路連lam左幾下,之後係根部同蛋蛋中間果個交接位用舌頭打轉。

「唔...含得好好,好舒服。」我痛惜咁摸左佢個頭幾下,眼前呢個純情氣質女竟然跪係度幫我條毒撚含,真係發夢都冇諗過。

聽到我嘅讚許後,angel再慢慢吞沒我條巨龍,邊用手捉實巨龍底部,配合地大幅度加速地含,我感覺到我要發射了

「啊...我要射了...啊」我預期佢會更用力地含實,點知係我射果下,佢鬆開左口

我d精液噴射開,部分射左入佢口,大部分射左係佢塊雪白嘅面上,精液遍佈鼻同眼周。

佢用手沾左d精液,再用可憐嘅眼神望住我,有d精液滴左係佢心口中間。

估唔到,我最後都顏射左佢。
我再唔出去就比我條女屌死,各位打住丁先,夜d再出文
冇啊?
俯視定仰視
屌你老母 live咗
呃鳩我第一日睇故吖?今晚返黎好出多兩篇吖
佢懷疑男友偷食 點知偷食個個係佢
係巴士睇到扯哂
俯視定仰視

Sor 係仰視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞