[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
姐係幾點有文
由樓主打男人無情多啲就覺得樓主未必女人hurt過
應該Player黎
樓主屌緊平胸港女?
文呢
文呢
新讀者留言
好想知之後點
樓主諗唔點拆深潛緊?
樓主寫野手法幾搞笑下
似睇笑話多過睇甜野
文呢
文呀 DLLM
同女女一齊,唔方便
各位體諒下
同女女一齊,唔方便
各位體諒下

女女大波定...
同女女一齊,唔方便
各位體諒下

掛住扑野
[size=2]今次又食咩cup/size=2]
扑到唔知時間
「聽日啊.....聽日我一早要起身番公司睇住個市喇wo,未必有時間陪你揀袋wo。」

「唔制啊 ,你應𠄘左我 。」

我有應承過咩?

「你唔係諗住趙完鬆掛?」

「傻啦點會,我點會唔負責任呢?」

「係先好講啊,我出黎玩咁耐,無人敢蝦我架,因為我契爺果d好照顧我,唔會比人蝦我 。」

死啦,人地有sugar daddy ,我邊度嘔幾皮野買咩chanel包包比佢?

「傻啦,我近排接左單大野,做成左分分鐘分成幾十個架。」學下d金融佬講野先。

「幾十個?....姐係幾十萬?

「係啊個客好有背景架,一野扔低成億貨比我地跟,邊個搞到佢蝕錢,果個人都好大獲架。」

屌吹撚到我都唔知自己up咩9,應該大到佢掛?

「咁你邊間公司架,比張卡片我,你收工我黎接你啦。

呢條女咁chur架,唔理了總之打發佢走先。

「唔怕老實同你講,我公司幫緊好多社團大佬做野,真係唔太方便比太多人知。」

「哦,咁你比低你電話我,我地得閒打下友誼波都好啊 。」

「訓醒再講啦...」

我無再理佢一野拎張被蓋過頭,但我成晚都無法入睡。

佢知道我屋企地址,會唔會搵人黎淋我紅油,砍9我架 ,早知唔閒爆房錢啦

最後我都係訓唔到,去到7點幾我即刻換衫扮番工,點知件g2000比佢著住左

我好輕力咁走近佢身邊,輕輕力除左佢件衫,之後雙手好大力咁一野揸落佢對波度。

「嘩屌做咩撚野事 ?」佢成個人痛撚醒左。

「我夠鐘番工喇,你快d著番衫啦。」

「比我化番妝先啦...」我無理佢,夾硬將條摟屌裙套番落佢身度,但去到心口位上極都上唔到。

「唉屌大波得濟係辛苦d 。」佢好自豪咁講。

我將佢個bra同底褲塞左入佢手袋,夾硬迫佢真空咁行左出街。

由於完全冇bra盛托住,佢對人字奶嘅線條表露無遺,胸前充血嘅兩點突哂出黎,我相信經過嘅每個男人都扯哂旗。

可惜,呢一刻嘅我完全冇哂打丁嘅衝動。

三萬蚊,過夜,實在太貴了。
冇扑 ,我條女黎
等睇毒撚比人淋紅油
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞