[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
f5
Lm
係送走佢之後,我即刻whatsapp Eric求救。

「仆街喇,我帶左琴日件36E番屋企。」

過左幾秒,Eric即刻覆我。「下,你on9嫁?」
「邊有人去蒲食女帶條女番屋企架?」

「我知錯了 ,我唔肯買袋比佢,佢話會搵佢契爺砍9我啊。」

「下,係真唔係啊?」

「冇話砍,但9成似。

「屌你真係淆青怪黎,出黎玩個個都講到自己好有料架啦,有冇咁多大佬啊?」

「你擔心自己有冇病好過啦。」「睇你咁款肯定無撚戴套。」

「點解咁覺得?」「因為你咁on9實唔識戴。」

唉,連Eric 個死仔都睇唔起我,仲有邊個可以幫到我?

碌碌下whatsapp,突然見到個陌生嘅名,angel。

呢一刻,我實在好需要人陪我傾下計。於是我send左句:

「你係唔係真係想做得好d?」

「在線上」,「輸入中」,佢真係秒回嫁wo。

「係。」「只要可以留住我男朋友,要我做咩都無所謂。」

講到咁?既然係咁我對佢講野可以試下大膽d。

「你第一次比左呢個男朋友?」

「係啊。」「點比?」

「點解你要知?」

「我要你試下對性開放d,唔好成日覺得性好難以啟齒咁。我話你知,冇性行為呢樣野,只有扑野。」

「你要當自己flirt緊我,引誘緊我咁。如果你連我都吸引唔到,你又點吸引到你男朋友啊?」

「又好似幾有道理咁。」

「由呢一刻開始,你,就係一個淫婦,understood?」

「yes, sir!」

「咁而家開始,仔細咁講清楚你點冇左隻豬,每一個細節都唔好放過。」

跟住佢打左一大段野,內容類似就係一齊三個月後,佢男朋友同佢講屋企無人,叫佢上黎煮飯仔。煮煮下佢條仔就從後拎碌9頂住佢個pat,磨磨下佢都濕哂。之後佢男朋友就公主抱佢入佢間房,屌,好撚老套啊。

跟住就成個人壓係佢身上,佢當然就大叫唔好啦,咁之後佢條仔就捉住佢雙手,望住佢對眼含情脈脈咁同佢講,「放心,我會好溫柔架。」跟住又話會負責任乜7乜7,最後佢就含住眼淚咁奉獻左寶貴嘅第一次比佢。

原來,d港女第一次嘅經歷都如出一轍。

「咁你覺得你而家最主要有咩做得唔好,滿足唔到你男朋友啊?」

「應該係唔肯用口。」

「咩撚野唔肯用口?呢樣叫含撚,或者叫,叨!」

「E....好核突啊。」

「你唔好覺得核突,咁就由含開始啦。」

「你而定去搵幾套咸片,飛去含撚個part,學下入面av 女優個眼神,表情,試下去enjoy 呢樣野先。」

其實點解我會幫angel? 我唔係鐘意佢,亦都唔係想食佢,我只係係佢身上感受到我係被需要....
lm angel用阿俊來練習

f5
仲驚緊會唔會比人斬就唔好比人需要住啦
Lm
加速
加速
Live留名
屌, 我期待樓主俾人斬多過ANGEL搵唔搵樓主練含撚
lm
樓豬淨係夜晚先po 文...
邊個叫Angel 已經唔記得左

Angel方加
LM

Angel方加

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞