[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
「不過....講真啊...岩岩幫你含我都好開心。」

下?

「因為你同我男朋友好唔同,你好溫柔咁教我點做,仲會好溫柔咁摸下我個頭。佢,佢只會夾硬擺入我口,仲大力禁實我個頭,我覺得我好似做雞咁冇比佢尊重....而且佢成日指責我有咩做得唔岩。」

「咁,我真係唔忍心咁禁你個頭落去嘅..」

「你之後可唔可以都繼續教我?」

「你想...我地維持咁嘅關係?」

「只係師父同徒弟嘅關係。」

原來,我都有朝一日可以開班授徒教人含撚。

我當然應承左佢,因為對我係百利而無一害。既可以享受angel嘅服務,又可以窺探佢肉體。

最後,我地係床上面相擁訓著左。係佢訓著左之後,我錫左佢一啖,我唔知我地算係sp定點,但佢好似填補左我嘅空虛感,呢樣就算係大波淫kitty都比唔到我。

「啊...啊...啊....」做咩kitty 係度騎緊我嘅?

但好濕潤,佢好多水....唔

但點解會咁濕,陰部無理由咁有吸力嫁wo...

反而似係....比人含緊....

我慢慢張開雙眼,見到angel剩係著住bra同底褲係度幫我含緊...

佢一邊手配合著口部活動,一邊手按摩自己陰蒂。

點解我會發埋d咁嘅春夢,明明angel就係我隔離,我唔可以比佢發現,我要醒啊

我用力咬左落我隻手度,「嘩!好痛啊頂!」

「你做咩啊?」佢停低動作抬起頭望住我。

唔係應該醒左嘅咩?點解仲發緊夢...?

「冇啊....我以為自己發緊夢...」

「傻佬。」佢向我甜笑左下,我心中泛起一股亂流。

佢用力咁幫我吸啜,縱使佢技巧唔錯,但我實在太急尿,我好驚萬一我忍唔住射會射埋d尿出黎。於是我一直忍住忍住,剩係覺得好辛苦,好似享受唔
到咁。

「唔好含喇。」我拍一拍佢。「過黎我幫你。」

「做咩啊?我含得唔好?」

「唔係,但我想你都可以享受,唔係剩係得我。」

我以為佢會爽快咁訓係床上,點知佢竟然係拒絕我。

「我覺得如果我自己都享受埋,就好似真係出緊軌咁。」

屌有分別咩?由你幫我含果下開始已經出緊啦。

「下次我地再練習其他啦。」

唔知點解,總係有種比人利用嘅感覺,女人諗野真係寧舍複雜。

不過唔緊要,至少我偶爾可以收到軍糧。佢間唔中都會sd佢d淫賤自拍比我打下飛機。

或者有時佢會同我send下淫野,無啦啦同我講:「我今日好濕。 」我真係好想答佢,濕左唔搞會臭架。
每日一篇

今日四篇喇 仲每日一篇
濕左唔搞會臭?
lm
Jm9 咁都唔上
Lm
lm
留名
lm 男主應該同條女講,整到舒服係等女主知道個舒服位,到時同佢男友大家都可以舒服o的
lm
每日一篇

今日四篇喇 仲每日一篇

每日一篇

今日四篇喇 仲每日一篇

每篇得咁短
濕左唔搞會臭
lm
lm
「不過....講真啊...岩岩幫你含我都好開心。」

下?

「因為你同我男朋友好唔同,你好溫柔咁教我點做,仲會好溫柔咁摸下我個頭。佢,佢只會夾硬擺入我口,仲大力禁實我個頭,我覺得我好似做雞咁冇比佢尊重....而且佢成日指責我有咩做得唔岩。」

「咁,我真係唔忍心咁禁你個頭落去嘅..」

「你之後可唔可以都繼續教我?」

「你想...我地維持咁嘅關係?」

「只係師父同徒弟嘅關係。」

原來,我都有朝一日可以開班授徒教人含撚。

我當然應承左佢,因為對我係百利而無一害。既可以享受angel嘅服務,又可以窺探佢肉體。

最後,我地係床上面相擁訓著左。係佢訓著左之後,我錫左佢一啖,我唔知我地算係sp定點,但佢好似填補左我嘅空虛感,呢樣就算係大波淫kitty都比唔到我。

「啊...啊...啊....」做咩kitty 係度騎緊我嘅?

但好濕潤,佢好多水....唔

但點解會咁濕,陰部無理由咁有吸力嫁wo...

反而似係....比人含緊....

我慢慢張開雙眼,見到angel剩係著住bra同底褲係度幫我含緊...

佢一邊手配合著口部活動,一邊手按摩自己陰蒂。

點解我會發埋d咁嘅春夢,明明angel就係我隔離,我唔可以比佢發現,我要醒啊

我用力咬左落我隻手度,「嘩!好痛啊頂!」

「你做咩啊?」佢停低動作抬起頭望住我。

唔係應該醒左嘅咩?點解仲發緊夢...?

「冇啊....我以為自己發緊夢...」

「傻佬。」佢向我甜笑左下,我心中泛起一股亂流。

佢用力咁幫我吸啜,縱使佢技巧唔錯,但我實在太急尿,我好驚萬一我忍唔住射會射埋d尿出黎。於是我一直忍住忍住,剩係覺得好辛苦,好似享受唔
到咁。

「唔好含喇。」我拍一拍佢。「過黎我幫你。」

「做咩啊?我含得唔好?」

「唔係,但我想你都可以享受,唔係剩係得我。」

我以為佢會爽快咁訓係床上,點知佢竟然係拒絕我。

「我覺得如果我自己都享受埋,就好似真係出緊軌咁。」

屌有分別咩?由你幫我含果下開始已經出緊啦。

「下次我地再練習其他啦。」

唔知點解,總係有種比人利用嘅感覺,女人諗野真係寧舍複雜。

不過唔緊要,至少我偶爾可以收到軍糧。佢間唔中都會sd佢d淫賤自拍比我打下飛機。

或者有時佢會同我send下淫野,無啦啦同我講:「我今日好濕。 」我真係好想答佢,濕左唔搞會臭架。

留名 學下點含撚
Btw 有冇咩技巧含醒訓緊教既j
我每次lam一下男朋友 佢就即刻醒
留名 學下點含撚
Btw 有冇咩技巧含醒訓緊教既j
我每次lam一下男朋友 佢就即刻醒

咁可能係你男朋友敏感啫
舐一下即醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞