[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike

34D先正

數字係個圍
英文係杯深

有d女只係個背勁厚,但冇咩波

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

我諗推後易過推前

少啲著bra應該啲肉會自由走

btw我都想可以薄背

想背薄戴啱圍已經足夠
唔洗晒錢買功能bra,呃你的

btw,有研究話少d戴bra,胸會挺d
不過最好做下運動改善外擴etc
Pish

有d女只係個背勁厚,但冇咩波

背肉推返向前就有

揸個背

幫下手 推返前

我諗推後易過推前

少啲著bra應該啲肉會自由走

btw我都想可以薄背

想背薄戴啱圍已經足夠
唔洗晒錢買功能bra,呃你的

btw,有研究話少d戴bra,胸會挺d
不過最好做下運動改善外擴etc

我無買過功能bra
本身大怕dum
喂咪掛住覆人出多啲文再慢慢覆
文呢
Live
live
出得嗰幾篇 係咪想俾人屌屎忽
LM
向左一望,有個著住白色貼身裙嘅女仔用對波磨緊我手臂。

時而貼緊,時而鬆開。係佢對波掂到我手果下對波會彈一彈。

我向上一望佢個樣,唔太靚,亦都唔係醜,中下質素。佢化左個好濃嘅妝,令佢有少少混血feel,不過有d baby fat。

再向下望佢個身....唔....有肚腩,條腰都幾粗下,不過對波好似有成36E,著住條貼身裙對波谷到上喉嚨咁濟。

唔理咁多啦,有女埋身起碼冇咁柒,我拿拿臨攬住佢跳住舞先。

我下身同佢下身非常貼緊,我細佬都忍唔住舉頭望明月,扯到行一行咁頂住佢下身。佢對波同時貼緊我係度磨下磨下我d恤衫鈕。

跳跳下,佢將佢條腿曲曲地咁sip入我兩腿中間,係我跨下磨下磨下。我雙手都慢慢由佢腰移至pat上面,我輕輕搭住,冇揸落去。

「Hello,我叫kitty啊」

「nice to meet you,我係Terrence。」

我想伸手同佢握手,點知佢捉住我隻手放番佢pat上面。我忍唔住由下而上雙手輕輕咁兜左佢pat一下。

「我留意左你好耐喇,你第一次黎?」

「係啊,我岩岩收工,衫都冇換就比friend 叫左我黎。」

「你返咩嫁?」

我諗左陣,答:「我做金融嫁。」

「做金融 ,咁咪搵好多

「唔多嫁,夠我養哂我屋企人囉

「我好鐘意做金融嘅男仔嫁 覺得佢地好smart,計數又叻,轉數又快wo。我遲d都想學投資啊,可唔可以教我啊?」

「好啊 。」「你地日日睇住個市,咁大筆資金上上落落,會唔會好緊張嫁?」

「唔夠我而家望住你咁緊張。」「咦,好衰嫁你。」佢撒嬌咁拍左我手一下。

D港女真係on9,問埋d白痴問題,倫敦金夠話自己做金融啦。

「有冇人話你知....你好大啊?」佢轉身扶住我盆骨位用pat磨左下。

「唔夠你大。」我想將手由腰移上去揸佢對波,點知佢捉實我對手,之後將我雙手捉實佢盆骨。

「唔好咁心急....一陣比你揸 。」

咁姐係...有下文?

「下....」「唔好講野,磨我...唔...」

之後我就好似狗仔式咁扶住佢盆骨磨下磨下,撞下撞下,佢仲要微微答向前彎腰配合我。好誘惑啊頂,我就黎射啦

我實在忍唔住了,我膽粗粗咁學d電視劇講:「不如....我地搵個地方...休息下。」
出得嗰幾篇 係咪想俾人屌屎忽

唔好屌我 屌大波妹
加速
Pish
加速
今晚仲有無
食唔食住好 ,定聽日先食

食!

食啊

食,快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞