[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
angel
深夜一推
文呀屌你
Live左
Lllllllllmmmmmmmm
「叮噹!」

邊撚個咁早㩒門鐘啊....老豆老母冇帶鎖匙出去咩?老豆老母.....佢地唔係去左旅行咩,點解會㩒門鐘?啊!係angel啊!死火喇,未執好個樣tim。

「叮噹!叮噹!」

我即刻衝左入廁所,沖左下口同洗左個面,整番好個頭,就扮到岩岩起身咁去開門。

「早晨啊...」我作勢打左下呵欠。

「早晨...?lunch都黎喇...我買左個焗豬比你食啊。」

一早流流食焗豬...是但啦有人送外賣..

無可否認,angel雖然好單純,但佢係一個好體貼嘅女仔。雖然我未試過有女仔買外賣比我啦,但平時老母買外賣番黎,都係就咁成袋擺係枱面,最多拎到埋我面前,絕對唔會好似佢咁幫我拎哂出黎。

望住佢好細心咁解開個結,將入面個焗豬拎出黎,再幫我揭開塊紙皮,settle好餐具,篤埋飲管,呢一切一切看在我眼內,都非常貼心。

如果我就係佢男朋友,咁有幾好?我絕對唔會當面指謫佢肯唔肯含,夠唔夠淫。我會循循善誘佢,溫柔咁教佢應該點做,點先可以雙方都享受過程,而唔係純粹爲左滿足對方。

「喂,你諗咩諗到咁入神?」

「冇啊,我唔明點解你爲你男朋友肯放低自己原則。」

「食野先啦,d野食凍左唔好食。」佢捉住我手臂示意我坐低。

「其實呢,我係一個好勝心好強嘅女人。佢講完我有咩做得唔好之後,我就想自己默默做番好,之後展示番完美嘅自己係佢面前...」

「但佢對我愈黎愈多厭棄,一時話我肥,一時話我個胸好細....」

Um....咁波呢樣野係男人都追求嫁喇,但我唔會當面講出黎囉。

「係佢面前,我覺得自己好差啊,你明唔明啊?」

呢一刻,我明白到自己嘅價值,就係佢係我面前可以無所畏懼咁展露自己最軟弱,最無信心果一面。

見到佢講到有d眼濕濕,我有衝動想攬住佢,但我並冇咁做。

「唔好諗佢住喇,我食完就入黎教你,你自己入去睇住av培養住氣氛先啦。」

我好快咁扒完個焗豬,我好想快d幫到angel,幫到佢有番自信。

我行近間房,已經聽到入面傳黎好大聲嘅呻吟聲,不過唔係由angel發出。

唔知點解我又有種心跳加速嘅感覺,好緊張啊第一次同女仔一齊睇av

我慢慢打開房門,見到angel除低左件外套(岩岩係拉到拉鍊好高的), 剩係著住件幼身吊帶背心。背心非常低胸,露出半邊酥胸,下身剩係著住條黑色綁帶lace內褲,牛仔褲被扔到一旁。

佢盤膝而坐,手指放係陰戶前。佢一見到我入黎即刻縮開隻手。

「嘩你做咩除褲?」

佢又再次由下而上抬頭,用水汪汪嘅雙眼望住我,問:

「我誘唔誘惑啊?」
好撚誘惑啊
仲有冇文 等埋你先訓
咁夜仲更,抵讚
出快啲 等到好辛苦
More
「叮噹!」

邊撚個咁早㩒門鐘啊....老豆老母冇帶鎖匙出去咩?老豆老母.....佢地唔係去左旅行咩,點解會㩒門鐘?啊!係angel啊!死火喇,未執好個樣tim。

「叮噹!叮噹!」

我即刻衝左入廁所,沖左下口同洗左個面,整番好個頭,就扮到岩岩起身咁去開門。

「早晨啊...」我作勢打左下呵欠。

「早晨...?lunch都黎喇...我買左個焗豬比你食啊。」

一早流流食焗豬...是但啦有人送外賣..

無可否認,angel雖然好單純,但佢係一個好體貼嘅女仔。雖然我未試過有女仔買外賣比我啦,但平時老母買外賣番黎,都係就咁成袋擺係枱面,最多拎到埋我面前,絕對唔會好似佢咁幫我拎哂出黎。

望住佢好細心咁解開個結,將入面個焗豬拎出黎,再幫我揭開塊紙皮,settle好餐具,篤埋飲管,呢一切一切看在我眼內,都非常貼心。

如果我就係佢男朋友,咁有幾好?我絕對唔會當面指謫佢肯唔肯含,夠唔夠淫。我會循循善誘佢,溫柔咁教佢應該點做,點先可以雙方都享受過程,而唔係純粹爲左滿足對方。

「喂,你諗咩諗到咁入神?」

「冇啊,我唔明點解你爲你男朋友肯放低自己原則。」

「食野先啦,d野食凍左唔好食。」佢捉住我手臂示意我坐低。

「其實呢,我係一個好勝心好強嘅女人。佢講完我有咩做得唔好之後,我就想自己默默做番好,之後展示番完美嘅自己係佢面前...」

「但佢對我愈黎愈多厭棄,一時話我肥,一時話我個胸好細....」

Um....咁波呢樣野係男人都追求嫁喇,但我唔會當面講出黎囉。

「係佢面前,我覺得自己好差啊,你明唔明啊?」

呢一刻,我明白到自己嘅價值,就係佢係我面前可以無所畏懼咁展露自己最軟弱,最無信心果一面。

見到佢講到有d眼濕濕,我有衝動想攬住佢,但我並冇咁做。

「唔好諗佢住喇,我食完就入黎教你,你自己入去睇住av培養住氣氛先啦。」

我好快咁扒完個焗豬,我好想快d幫到angel,幫到佢有番自信。

我行近間房,已經聽到入面傳黎好大聲嘅呻吟聲,不過唔係由angel發出。

唔知點解我又有種心跳加速嘅感覺,好緊張啊第一次同女仔一齊睇av

我慢慢打開房門,見到angel除低左件外套(岩岩係拉到拉鍊好高的), 剩係著住件幼身吊帶背心。背心非常低胸,露出半邊酥胸,下身剩係著住條黑色綁帶lace內褲,牛仔褲被扔到一旁。

佢盤膝而坐,手指放係陰戶前。佢一見到我入黎即刻縮開隻手。

「嘩你做咩除褲?」

佢又再次由下而上抬頭,用水汪汪嘅雙眼望住我,問:

「我誘唔誘惑啊?」

shy

我覺得呢個幾似kitty
留名
樓主加油好撚好笑

唔夠淫

唔夠淫

你揾幅淫d 俾我地睇喇

This is kitty.

係咪Barbie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞