[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
等等 搭緊地鐵好危險
笑撚死
自從睇完肥芝肥婆 免疫ed
等等 搭緊地鐵好危險

加速
樓主見到肥婆都仲扯到 你唔扯佢咪含唔到
樓主見到肥婆都仲扯到 你唔扯佢咪含唔到

肥婆含嘅功力不容小覷
屌你老味食飽飯比我睇呢D野
文呢
加速
搭地鐵搭咁耐既
好撚重口味
等等 搭緊地鐵好危險

地鐵都收左啦樓主
有冇發覺依幾段樓主唔洗人三催四請先寫?
樓主搭搭下地鐵俾肥婆綁走咗
好重口味
比翻angel我
佢瘋狂咁坐我,我望住佢屎忽d肉係咁彈下彈下。條粉紅色t back比佢隨意撥埋左一邊。

「啊.啊..啊...」佢嘅淫叫聲加快。佢每坐我一下,我個心都離一離。

平時我幾爽都好少會嗌出黎,但今次我嗌了,仲有節奏咁配合佢坐嘅速度瘋狂咁嗌。哥嘅叫聲,係痛苦嘅呻吟。

我唔可以再咁,我一定要反客爲主,我要用我嘅雄風吸引隔離兩個大波妹求我插佢地。

我努力掙脫卡係我手臂嘅衣服,用盡我畢生嘅腰力,一野捉實肥婆條腰將佢推低,目的係要換成一個狗仔式嘅姿勢。係我著地果下,我感覺到我條腰快要斷了。

縱使may姐穩如秦山,但比我一推,都失左重心跌左向前,佢用雙手支撐住佢龐大嘅身驅。

「你搞咩撚野啊𡃁仔!」佢大吼道。

我冇理佢,即刻提槍前進,一手捉實佢條粉紅色t-back帶,一手捉實佢條腰瘋狂咁抽插佢。我就如策馬奔騰咁以雄糾糾嘅姿態重新奪回主導權。

「啊...啊...啊」淫叫聲由右方傳黎,我見到kitty已經拉低左個bra瘋狂咁搓自己對E cup波,另一隻手就係度按摩自己嘅陰核。另一邊廂,yuki都隔住件衫搓緊自己對波,時而用手指圍住粒lin位打轉、另一隻手都係按摩緊陰核。

望實d yuki,其實減左肥後,佢嘅可塑性係好高的。佢皮膚白滑,五官其實令過kitty多多聲,佢冇咩化妝,但如果佢瘦d我會覺得佢屬於上級嘅type。加上佢雖然多肉,但骨架較細,唔似may姐成隻恐龍咁。而且佢著住低胸裝,露出黎對波好似綿花糖咁令人好想lam。

見到佢地咁興奮,我更加用力地用兩淺一深嘅技巧瘋狂抽插may姐,may姐已經比我插到神智不清。

「啊....插我....大力d啊...好爽啊...好大碌...」

見到佢咁興奮,我突然抽出肉棒,係佢陰道口磨下磨下。

「啊....擺番入去啊...」

「想唔想要?」

「想啊...比我...」

「想就叫你果兩個姊妹過黎一齊玩,包保你地三個爽死。」

我知道,佢地兩個根本一早蠢蠢欲動,係差在我推佢地一把。

「啊..啊...kitty,yuki,過黎一齊好冇?我就黎痕死喇...」

冇諗過,第一個踏出嘅係yuki,睇黎佢一早睇中左我。

Yuki走過黎邊同我kiss,邊用手幫我chok住肉棒,令龜頭不停拍打到may姐個陰唇。

May姐又係度瘋狂淫叫。我於是邊同yuki舌吻,邊用雙手搓佢對綿花糖波。

「唔....唔...」yuki邊同我咀邊發出呻吟聲。

我舌頭同yuki交纏一齊,佢口水嘗起來甜甜的,就如佢成個人一樣咁甜。

我邊吻邊望住kitty,示意佢過黎join我地。

Kitty慢慢除低佢身上條摟屌裙同bra,半裸上身剩係著住條火紅色t-back慢慢走過黎。

佢邊行過黎,佢有分量嘅波就不停登下登下。

佢跪係我另一邊,接過yuki手中握住嘅肉棒,負責拍打may姐嘅陰戶。

我而家一邊同yuki 舌吻,雙手揸緊佢對波。條巨龍就任憑kitty舞弄,係度拍打may姐有肉嘅patpat。

無諗過,我呢世竟然有機會試到4p,身體每一部分都有唔同層次嘅享受。

但kitty又點會甘心剩係幫may姐打蘿柚。佢突然雙腳跪下,用patpat對住我搖下搖下,火紅色t-back勒住兩股中間,線條好不誘惑。

巨龍傳黎濕潤感,應該係kitty邊用j拍緊may姐,邊lam緊巨龍根部。

我忍唔住放開yuki對白滑嘅波,轉而玩弄kitty嘅patpat。我捉住條紅色幼帶,又突然放手,令到條帶彈番落佢pat度。

「啊...」我不停拍打佢patpat,又用力捉住佢patpat向外擴開,又再鬆手,令到kitty好爽。

我一野撥開條幼帶,對正陰道口長驅直入,瘋狂抽插kitty。我捉實kitty腰部,成個人站立起,kitty雙手掂唔到地下。

我放開捉實佢腰部嘅手,轉而用力搓佢對波,佢對波隨著我嘅抽插,搖晃得非常勁。

與此同時,yuki同may姐不甘寂寞,走過黎左右各lam我粒lin。於是我一手揸kitty對波,另一隻手揸yuki。當然冇肥婆may份

抽插左一陣,我見到yuki開始拉底自己件低胸衫去腰位,亦都除低個bra同裙子。真聰明,岩岩好遮住自己最肥嘅位置,唔似may姐咁著埋d透視睡衣。

見到佢開始除衫,我就抽出係kitty體內嘅肉棒,轉移到yuki嘅咀度。yuki將肉棒上嘅淫液都lam乾淨,然後用力地吸啜肉棒。

見到可愛嘅面孔幫我含撚,我好有想射嘅衝動,於是我推倒佢,用傳教士式瘋狂插佢,一路插,佢對波左右搖擺。我正想捉住,kitty同may姐一人一邊係度搓同lam yuki對白滑嘅波,一邊用淫賤嘅脈神望住我。

去到呢一刻,我忍唔住了。我及時插出肉棒,將精液射哂係yuki對波到,部份精液射左落佢兩個塊面上。

我,毒撚啊俊,同時征服左三個大波妹。
征服左三個肥婆就肥婆啦 大咩波妹
可唔可以正常翻啲
甜故變左笑話咁 btw創意ok 不過最好快skip
連篇文都要呃自己係大波妹
嘩差d 以為樓主係龜頭小嘴巴打
肥芝強姦重演
堅好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞