[超多甜]自從比個平胸港女飛左 我話過以後剩係食D cup以上ge女

985 回覆
512 Like 91 Dislike
令你老母 靚呀
係咪唔識打?

屌你老母 吾撚想睇就返去睇你老母做雞啦

吾你老母 走啦死mk
見到有甜就谷精上腦
我提下樓主打正字姐 你啲死mk捐返入你阿媽個肚度唔好出嚟獻世啦

啱呀 吾你老母

吾你老母臭閪啦死mk
幾時有文
正評 唔好爛尾呀
「係咁嘅,我男朋友讀engine嫁,不過唔係呢間u。佢有份major assignment 好等住交啊,成個人好焦燥,我好想幫佢啊,所以叫佢send題目比我睇下,睇下可唔可以幫到佢囉...所以...」

「你可唔可以教我做啊?」

下?你男朋友份assignment 關我撚事,咩我個樣好似兵咩?

雖然眼前係一對雪白酥胸,可惜細佬嘅衝動唔足以衝破我唔想成為人玩物嘅理智。

「唔好意思啊真係,我趕住衝exam,可能唔夠時間教你啊....」「或者你睇下有冇第二個幫到你」

「其實呢...我留意左你好耐...」佢托住腮,用對大眼睛由下而上望住我講。

「下? 留意我?我有咩好留意?

「你個樣似好好人咁,我先咁大膽過黎問你可唔可以幫我...」佢面紅左一下

見到佢面紅紅,眼大大咁由上而下望住我,我實在無辦法拒絕了。

「那好吧,你比份野我睇下識唔識先。」

拎過黎一睇,嘩屌,咁撚簡單都要問人,仲要條女幫你問埋,你知唔知醜啊?

「哦好簡單姐,你只要.....咁咁咁」「你講左d point比佢知先,有咩唔明再問我啦。」

「唔該哂你啊,可唔可以......比你電話我....有咩唔識可以再問你.....」

竟然有女仔主動問我拎電話,我即刻入左我電話落佢手機,希望佢會whatsapp我啦。

「唔該哂你啊,我過番去先,拜拜 」「拜拜

跟住我手機震左下,收到個whatsapp:「唔該哂你,你真係好好人 」附上一個單眼錫錫符號。

唔知我同呢個女仔會唔會有機會發展呢?不過無用,我已經決定要將眼光放高d,我嘅目標係要食大波港女,區區一個c cup純情女係滿足唔到我的!

真正嘅戰場,係exam後先開始
死mk 扮毒
文筆又差

我都覺得自己文筆好差 純粹抒發下對平胸港女嘅不滿
lm 身邊有個樣幾靚有pat有腳但平胸嘅女仔frd 去親啲見人場合就問我係咪應該墊下 大佬啲仔以為你有波點知除衫見到你粒提子果種落差感好強㗎嘛 自己生成咁就咁 裝乜撚假波

都係按摩多d豐胸吧啦 落差感太大真係會嚇走人
加速
lm
死mk 扮毒
文筆又差

我都覺得自己文筆好差 純粹抒發下對平胸港女嘅不滿

咁就出文屌柒佢地啦
到時下一個係30D你要唔要呀
文呢
文呢?
幾經辛苦,捱到塊面再爆多幾粒瘡,終於完exam

放sem break日日係屋企冇野做,唯有睇下av打下飛機解下悶啦。但飛機總有打到厭嘅一日,唔知幾時開始,每次出完之後心靈總有一陣空虛感,好想身邊有個人可以比我攬住,甚至有諗過我應唔應該扮死狗去哄翻我前女友番黎。

於是,我send 左個whatsapp問下我個A3兄弟:「你覺得我應唔應該哄番我ex?」

「哄番佢?你唔係冇大志到咁啊嘛?你唔記得你講過咩架,你話再唔會食d平胸港女架。」

「but I feel so lonely bro.」

「屌你好撚基啊,咪煩喇,等哥哥帶你見下世面啦。今日咪星期六嘅,一於跟我去中環蒲下,當你見識過燈紅酒綠嘅世界,就唔撚會留戀果d低質女。」

「我同你講啊,去蒲,你執得正正常常,扮下有錢咁,大把女主動埋身啊,駛鬼求你個平胸港女ex。」

「下,唔好啦,好撚柒wo,我咁嘅毒撚身世去蒲。」

「你係咪想一世做毒撚眼光咁撚窄先?係嘅我唔阻你。」

「好多大波妹架。」

「咁好啦。」

一早講呢句咪得,今日先睇完三上係ig po左張戴貓耳朵爆乳相,好9痕啊我。

不過去還去,我又要執下我個look先得。無理由著住件T-shirt 牛記新平衡咁樣走落去架,實比人笑死。

我打開衣櫃,一件像樣嘅衫都冇,唯一比較正常就係我係aape買果一身,但點睇都唔似適合呢d場合。

記得之前睇喜愛夜蒲,入面d男人都係著西裝褸西褲咁,我係咪都應該買一身比較斯文嘅衫呢?

諗左陣,我出發左去g2000睇裇衫。

但揀黎揀去都覺得唔太適合,件件都好formal好似要去present 咁,著到咁正經會唔會無女埋身架?

呢個時候,收到我兄弟個whatsapp:「11點中環等啊,唔好遲。」

望一望個鐘,已經9點鐘。距離我返屋企要半個鐘,再加沖涼gel頭裝身,仲要搭車去中環咁撚遠,邊趕得切啊?唔理了,就呢套啦。

最後,我揀左套好formal嘅裇衫西褲,諗住著完今次都仲有機會著,會冇咁哂錢。

之後返到去,我搵番以前中學時期對皮鞋出黎 ,上面仲封哂塵....

最後gel埋個靚頭,將d頭髮有咁高摷咁高,屌,成個龍珠咁嘅,好撚柒啊

點算好啊,已經唔夠時間。唔係wo,d mk妹咪好鐘意周柏豪,一於將所有頭髮gel哂做all back算。

完成後,我好滿意我嘅杰作,覺得自己成個金融才俊咁,但我面上嘅暗倉印真係有礙觀瞻

不過入面d燈光咁暗,應該冇人留意到嘅。如果唔係點解喜愛夜蒲話要帶d女去翠華照下先帶去爆房姐。
到時下一個係30D你要唔要呀

30D都唔錯啊,瘦底胸前有肉
LM
lm
令你老母 靚呀
係咪唔識打?

吾你老母臭西咩 你老母做雞做到無時間教你寫字?

屌你老母 你問下你老母 佢琴晚比黑鬼屌得爽吾爽先講啦
令你老母 靚呀
係咪唔識打?

你老母就係做雞啦
今日母親節等我屌到你老母出哂水高潮哂先啦

你老母 比佢屌爛左個西 得d 膿
LM 待笑
令你老母 靚呀
係咪唔識打?

你老母就係做雞啦
今日母親節等我屌到你老母出哂水高潮哂先啦

你老母 比佢屌爛左個西 得d 膿

比人講中咗你老母做雞啊咁撚嬲
之後食到大波妹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞