小米手機/電子產品集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 634 Dislike
刷ROM 好麻煩, 又要ROOT 機. 比到錢就買香港行貨.
大陸版 可裝 google play 裝 APPS, 但 google pay , NFC 功能 只用到 Mastercard 可以大陸主要用master...... visa 卡用唔到.
而家啲大陸牌子都唔理香港,mi11 ultra得少少貨,仲要得黑色256

本身想等honor magic 3 出國際版,睇黎都有排等先放棄
佢應該指Unlock bootloader, 依家大陸版, 唔unlock刷國際rom 會bootloop
屌米二手你都幾cheap
冇得賣有咩計
二手個價同大陸版全新一樣
小米 POCO X3 Pro 充電時自爆,用家展示照片小米未有回應
https://lih.kg/2693712
小米選在正式發表國際版小米 11T 系列前,宣布包括小米 11T 與小米 11T Pro 皆可獲得 3 次系統更新與 4 年安全更新週期。
其實你地打開手機驚既覺唔覺得多兩粒實體鍵重唔重要
本身等緊poco f3 gt, 見到小米11T有120w差電又好似幾吸引
咁上tb買咪仲好 刷番custom rom
驚用唔到Google pay
裝safetypass unversial fix
其他水貨機都可以整到嗎
得,但你要解鎖Bootloader,root左機,裝magisk先
問出面好多水貨機鋪都話唔得
點會,你上xda睇教學
早知我買華為啦
買華為做乜鳩...
買?
都唔明用120W打飛機做乜,硬係凝住made in china會爆炸
想換poco x3 gt
意見如何
#Xiaomi11T 5G
Amoled display with 120Hz RR & AdaptiveSync Technology
Dimensity 1200
108MP Main Camera
67W Turbo charge

#Xiaomi11TPro 5G
Amoled display with 120Hz RR & AdaptiveSync Technology
Snapdragon 888
108MP Main Camera
120W Hyper charge
$999空氣清新機好唔好用?
個位比較近影印機,想放一部在影印機旁
天日夜晚8點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞