小米手機/電子產品集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 634 Dislike
係抄咪要屌咯
屌你咪屌,同我無關
佢哋打咗官司個官會做嘢,佢哋真係做咗會奶嘢,小米呢?
即係佢地都會互抄?
咁你宜家係咪姐係認小米抄啊?
關我事?
個官會定,你問個官咯。咁小米呢?
你覆快D 唔係D人唔知你冇LOGIC
關啊,想知你點睇小米係咪抄啊嘛
你答未? 你認唔認為APPLE或SAMSUNG會有侵權(抄)行為?
我好慢架,你唔等得可以唔等架。有冇logic 啲人會追po架啦唔使你嚟定
我好關心自己㗎 所以咪入嚟杯吓你哋囉 支那機係度扮上菜 根本支那人有錢都唔用嘅Cheap嘢 你哋仲當係寶 雷軍自己用住iPhone笑你哋班傻仔咋
你想知又會關我事? 我想知你父母健唔健在,即係關我事?
會有咪打官司咯,小米打咗未?
咁你覺得抄係咪啱/唔應該屌嘅嘢?
你關心自己就唔會浪費自己既時間入黎晒口水,其實人所共見你有幾關心自己
除左價錢之外其他都唔適用於支那品牌
佢地個模式一味快賣左街先算係破壞緊成個行業生態
得啦,唔敢講立場即係收皮啦,over
咁你知唔知判左?
唔駛問官,判左好多單架喇,你自己GOOGLE下
判咗so what?咁可以屌啵,我個point一路都係邊個抄都可以屌,你睇#692我講乜啦唔該,咁宜家小米係抄咪屌鳩佢咯
睇得支那廠咁高
其他an廠咪一樣有岀平機係hardware無咁好姐
一樣都係會普及好像你上面咁發展
你一路係問你認唔認為小米有抄襲,你使乜同我講其他人點點點,我係問你認唔認為小米有抄襲啊,答啦
我廢事D人誤會你想講全世界得小米會抄人丫嘛,咪問清楚你既立場,因為你一直同我講都係講小米,又講到好似我需要為小米護航咁,但係你又冇一個客觀既睇法,所以咪問埋APPLE同SAMSUNG D野睇你點睇囉,既然你認為全世界都有問題既話,咁你又何必針對小米呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞