小米手機/電子產品集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 634 Dislike
有錢人買嚟當玩具
11 d 電用得好快好彩係副機
4000蚊先係香港米粉嘅心理關口
你睇小米10t pro賣3700賣得幾好?
小米10賣差唔多5000就完全唔賣得
屌真係完全駁唔到
6000應該話係我個人心理關口
紅米note果d又係好賣到不得了
好多人都係用黎做公司機 / 副機
其實係咪所有888機都係咁,好彩呢代無換機
買Samsung好過
其實華為果部先正,無摺痕
但無GOOGLE
用支那移動客戶價好似9998扲返屌米黎打
咁又抵屌
用華為直通公安系統,小米都可能仲好少少
小米香港好多機都唔出, k40冇, poco x3 pro冇, poco f3冇.
想支持小米都唔係咁易.
poco f3 = 紅米K40 出硬
而且應該就快
poco x3 pro我都好有信心
見佢依排特等開個poco fb page就可見一斑
分分鐘第一批又會學小米嗰籠野首輪預訂有折+有野送
poco fb page開左好耐呀. 上年己經有.
果時poco x3, 香港係首發.
依家x3 pro 係外國6號就開賣. 香港冇聲氣.
我諗香港有行貨都可能係5月中.
就同你計小米11
同版本8+256
大陸¥4,299 * 1.2 = HKD$5,160
香港首輪HKD$5,699 加有野送(無計睇直播有兩舊水coupon)
然後香港仲有多一年保養 當值$300
最重要係,
香港版有正版google(包3+2安全性更新) 起碼值$300
所以我就算話香港版抵玩過大陸版都不為過
做人唔好人云亦云
好多野唔係凈係睇個面價
要睇埋內在有咩分別
而家小米d 電話都咁大部
副機想有咁細得咁細
手環6 好似幾正咁

又公道d講
香港人要唔要得哂咁多款先
係大陸,小米11 pro + ultra頭一分鐘都做十二億銷售額
香港出嘅每款都唔知賣唔賣到一千部
你係香港小米都淨係出重點機啦
你睇連三星中階機都淨係出A52 5g比香港人
人口少自然bargening power低
佢地做野無寶不落
咁重點推poco page肯定係為左預熱
依排出機太多驚互搶姐
有信心4月內會出到
想入手部紅米NOTE10
我上官網睇未有貨,門市有冇得WALK IN買
門市有現貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞