小米手機/電子產品集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 634 Dislike
用屌米都係差
想問用高通u小米刷咗去pixel experience有冇好似google pixel有內置update os?
唔會次次都要刷rom upgrade os version掛?
你買咗邊部,唔買港行貨?
港行, 國行 個原生rom都係大伏.
國際版好似安全d
https://www.kocpc.com.tw/archives/380993
唔知有冇港行
呢個價錢,呢個配置,好似好吸引,窮撚版rog phone

個價錢幾好,
不過一黎已買Poco F3,
二黎香港未必有行貨,
試過買K30中國行貨都係買返香港行貨費事煩。
冇買,做定功課
見好多巴打買小米手機再刷原生os
https://www.mobilemagazinehk.com/2021/04/k40-overseas-poco.html
國際版 K40 遊戲手機又「轉生」,海外將改名 POCO F3 GT
205g真係幾好,rog phone 240g真心打撚死人。。
買屌米仲諗安全?
relatively..
有LR掣 不過我要870好d
佢可能想講, 多人用小米, 中國就愈強愈安全
支持國貨以後攞良民證用
用小米, 信用評分 實加好多, 我今年買左好多小米機, 己經升格變良民
唔L明d人唔鐘意人討論大陸嘢 但又入來比負評咩心態 其實可以唔入來

利申 天滅中共 不得好死 我愛中國唔代表接受中共 兩樣嘢來
其實都同意,大學識有d nds朋友都好清醒,實際上連登係最偏激同埋多低齡小朋友既討論區先比人印象咁仇視所有大陸人姐
落左單 又取消了 華星大陸屏

始終水貨用唔到google某d重要功能 等5月7黑鯊4pro行貨
一定係行穩陣架啦,要rma都無咁麻煩,又唔係貴好多
有冇人用緊紅米note10pro 去衛訊撚過好似幾正
屋企人有note9 pro,性價比機,打機平用,後備機一流
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞