小米手機/電子產品集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 634 Dislike
咁撚愛屌米又唔見你地買貴機
個個買平機
假愛國 食屎啦
話佢係大陸嘢、平、唔好用你又啱聽
呢個世界不嬲係有人彈有人讚架啦
你都講得係好用就不如出嚟解釋下好係邊先啦
乜都唔講就話我地因為屌米係大陸牌子所以唔鍾意,咁依家我地咪反問返你鍾意佢啲乜囉
你咪又係答返我地因為佢抵而試
同啲咩技術同功能都唔關事嘅

咁我地依家屌鳩佢垃圾關你撚事咩?
你的確係因為佢平而用啊嘛大佬

上連登唔撚被人屌得好心你就咪開po啦
全球上網 內置虛擬 SIM , 大陸地區 要實名制. 冇得玩啦
7GB 3日 12蚊, 3GB 1日 5蚊, 以前用過好抵玩. 唔洗插卡, 比錢就用得.
外國地區唔抵玩. 緊急果時先會用.
慘得過你用貴機, 仲要去小米討論區刷存在感
我鐘意佢大電, 高刷, 8系U,LCD MON, 雙揚聲器, IP53, 240Hz 觸控取樣率, ,第六代大猩猩玻璃,仲有3.5孔
有難搵有差唔多spec既機.
屌吓你班on9幾正嘅又
原來窮係優點嚟
真係大開眼界
算啦 係連登講大陸野就係原罪
話spec靚 會比人屌賣得貴
話性價比會比人屌度縮
應該淨係講ios 唔會比人屌

如果你要比andriod既 用過samsung 用過小米 自己覺miui成個os都方便過samsung 好多
update keep住3年都仲有

歐洲reddit大把人用 xda tg group都大把 唔好咁井底啦
都已經開個po圍內講,d人都仲要沖入黎怨婦咁,真係慘自己一敗塗地就攞其他普通人黎出氣
屌得咁叻又唔見佢地上reddit xda 屌鳩人
笑撚死
可能英文都唔識
比人刷下存在感啦
人地唔撚係香港人
你班含家產明知中共迫害香港
仲要奶支那機
唔屌你屌邊個
躝返出去啦
中共關小米咩事 你個腦生屎?
你話小米係國企我都算
所以我冇反對人屌華為
兩年前你唔係手足嚟架咩
依家為利益出賣自己?
on9 冇中共幫拖
小米執柒咗啦
係你眼中所有私人企業都係中共架啦
咁有咩好討論
同屌人飲東江水一鳩樣
唔好唔記得香港政府都係屬於中共架,叫佢咪撚交稅啦,真係乜都攞黎講
block咗呢班柒頭算數啦巴打,佢地無啦啦沖入黎吠,無需要同佢地浪費時間
明明小米都唔係國企 都可以格梗拉政治講
之前燒旺角小米都已經失民意
買左空氣清新機
你地會唔會連wifi用?
我擺房,好似唔太建康
因為佢熄左機,但24小時wifi都會開住
我連啊 連咗可以睇其他空氣質素數據同埋舊過濾野可以用幾耐,仲可以手機開關,不過如果你真係驚既話唔連應該都無咩所謂
想買米家智能空氣循環扇

有冇人買咗?好唔好吹

http://m.buy.mi.com/hk/item/3210800002?
正野黎,可以當細部風扇用擺房,可以用app調整100level風速,最中意佢個自然風舒服又夠靜
屌你為咗用部手機呢啲歪理都講得出

不如直接認自己係港豬愛國者咪算
仲講新產品 人地吹行大雞滅你聲 係味想激死廣場爸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞