小米手機/電子產品集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 634 Dislike
連登大把人用淘寶, 牛牛, we7, 係你扮睇唔到啫
D所謂黃店, 成日係淘寶入貨, 貴價賣番比支持者, 因為佢地都冇淘寶, 以為係外國貨
你梗係唔想討論支那蝗啦 因為你根本係 仲要討論乜嘢 你哋本身都受住高壓禁言環境長大 我哋禁你言有乜問題?你本應習慣至係 我哋都係用你哋方法對付返你哋 唔覺有咩問題
你又知我無鄙視佢哋?係硬件台早就講過啦 最憎人淘寶 正垃圾屎
膠都廢事畀
繼續瞓覺啦港豬
用埋777啲口吻
直接認自己係藍撚咪算
自以為是係我開頭話你哋班人嘅嘢嚟嗰喎 用嚟話返我真係得啖笑 你係唔係土生土長香港人 你自己心照啦吓

你咪唔好再回我囉 但我依然會繼續鄙視你哋支那蝗
用屌米唔藍
你當大家on9?
啱呀 其實私底下用都算 仲要咁明目張膽係連登討論先係問題
討論咪討論, 使咩偷偷摸摸
所以我哋都唔會偷偷摸摸屌鳩你哋
你咪盡情屌, WFC
支那蝗特性 趕都唔躝 垃圾屎蝗蟲
如果只眼前咪係囉
如果個世界長期由呢種風氣主導只會越來越少人很投資大錢去搞r&d反而變成停滯不前
係嘅
做狗嘅點會care
佢哋呢啲支那蝗有用腦就唔會咁啦 佢哋有名你叫蝗蟲 蝗蟲就係毫無貢獻 自私食完就你死你賤
好過啲人自己中個頭埋佢然後仲覺得自己有骨氣
嘩 真係多謝晒你抄襲喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞