小米手機/電子產品集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 634 Dislike
我又唔覺得嘥喎 打住機享受住我人生咁入嚟鄙視你哋支那蝗都係我嗜好嚟 入嚟踩你咪當玩吓玩具囉
釐清左你自己個腦諗緊乜未?
因為全世界抄咗會有法律程序去制裁,請問小米喺中國抄撚完人哋有邊個制裁?咁唔公平係咪唔屌得?定你覺得咁樣係啱?
可想而知你幾得閒
小米抄得好, 仿得妙, 我好Buy 小米果套.
你唔好一味玩反問啦,答啦
佢係咁答又唔同講法啊
你講"抄",而家又SPIN去法律制度,你到底係想批評大陸抄,定還是批判大陸法律制度唔完善? 兩樣野黎WOR邏輯大師,唔係9吹混合問題就可以隨便蒙混過關架
華為係識包裝姐
咁多間支那廠佢最無恥
揸住隻老番公版摺mon岀來串柒柒窒研發嘅Samsung
結果部機賣街連王者榮耀呢d大陸自己app行起上來都有問題
人哋都獨立開個post 傾小米, 班ifans 係都要入嚟開戰, 都on9 , apple tim 咪一樣奶共, 啲資料咪一樣去咗雲上貴州, 又扮睇唔到
Ps 雖然小米係抄apple 起家, 但佢強在喺智能家居, 比apple home kit 仲要成熟得多, 亦都係所謂嘅生態
點唔同啊,抄我就不嬲答咗你全世界有問題都可以屌咯。咁宜家屌小米點解又叫針對啊?
如果你想批評大陸抄人野,咁你又點樣APPLE VS SAMSUNG呢D例子?

如果你想批評大陸既法律好有問題,我知你知單眼佬都知,其實有咩好講? 你係度講又要搵人護航?
即係有冇抄啊
你屌小米定屌大陸既法律先?
其實支那咁另人反感既最大原因係佢想張自己扭曲左既價值觀輸岀世界
呢個例子同大陸抄人野有乜關係?有冇呢個例子大陸抄人野係咪就等於可以定義啱同唔啱?
現實世界咩都係講包裝呀.
問你APPLE VS SAMUNG你就話問個官,等官判,小米呢D我當連官都冇,咪冇得判,唔通冇得判係你既邏輯就等於判左有罪?
why not both,你本身拎另一個有官司嘅例子出嚟講,就已經有兩個point啦。我一路屌小米抄,一路屌大陸法律差,冇衝突啵
問你小米有冇抄啊,咪一日到黑APPLE VS SAMUNG啦
你仲未明我講乜? 人地問你APPLE VS SAMSUNG既侵權你就話等官判,你問人小米有冇抄把J? 唔洗等官判?
小米咩都抄架啦仲要問?
我問你小米係咪抄你咪又係一日到黑APPLE VS SAMSUNG,咁你覺得小米係咪抄啊?
得,有你呢句我唔使講啦,其他人會接力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞