[歷史台]日不落的傳奇,大英帝國的故事(3)

1001 回覆
389 Like 6 Dislike
毛巴喺倫敦塔消失咗
買左dickens a child's history of England
琴日收到了

佢有好多本唔同
你買幾錢嗰個version?
去完維也納睇埋奧皇老母屋企樓主都未上水
買左dickens a child's history of England
琴日收到了

佢有好多本唔同

https://www.bookdepository.com/Childs-History-of-England-Illustrated-Edition-Dodo-Press-Charles-Dickens/9781406554489?ref=grid-view&qid=1502409648985&sr=1-2

成日返工想播land of hope and glory

有冇相

有冇相

有冇相 x2
琴日收到了

佢有好多本唔同

https://www.bookdepository.com/Childs-History-of-England-Illustrated-Edition-Dodo-Press-Charles-Dickens/9781406554489?ref=grid-view&qid=1502409648985&sr=1-2

thx

有冇相

返黎先
仲係奧地利

有冇相

返黎先
仲係奧地利

毛巴上篇筆下既「八婆」

毛巴,上水啦,我好擔心你
22-7 時記得毛巴話打好左d
之後一次過出
留到而家 12-8 見個post 成日浮上黎以為有文
點知一篇都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞