[歷史台]日不落的傳奇,大英帝國的故事(3)

1001 回覆
389 Like 6 Dislike
strong post lm
美載鵝盛公共薈渴校,冧立幹舊, 怨近蜚盛, 半住忌毒薄礙淨身,lock聚困凝~

師兄邊間教會

究竟係咩歌

美載鵝盛公共薈渴校,冧立幹舊, 怨近蜚盛, 半住忌毒薄礙淨身,lock聚困凝~

師兄邊間教會

究竟係咩歌

小學校歌
龜公倫竟然係克倫威爾既伏筆!
但斬既唔係亨利一族

都繹當時係咪香哂
一唔小心又live咗
毛巴番咗嚟,反而仲心急
毛巴番咗嚟,反而仲心急

你班友仔
龜公倫竟然係克倫威爾既伏筆!
但斬既唔係亨利一族

都繹當時係咪香哂

應該係,咁Charles I 都有少少tudor血脈嘅

師兄邊間教會

究竟係咩歌

小學校歌

我都係
個旋律係來自Men of Harlech
https://www.youtube.com/watch?v=WDrgnetYFWw
依家依個奶共性公會配用咩
終於追到live
靚抽到你
Yeah 有好多文呀!
亨八成日覺得要有仔先治理好國家,點知造就英國輝煌時期嘅係佢個女。而個女偏偏就係Anne Boleyn 生
Yeah 有好多文呀!
亨八成日覺得要有仔先治理好國家,點知造就英國輝煌時期嘅係佢個女。而個女偏偏就係Anne Boleyn 生

最後未俾蘇格蘭冷手執個熱煎堆
Yeah 有好多文呀!

黑瑪麗好痴線
追到live 幫手推下文先

睇viu tv果套異國異度,講到海峽群島,即刻連結到毛巴寫有關諾曼第大公同金雀花皇朝嘅事蹟
伊莉莎白號落水啦

Britannia riles the wave
伊莉莎白號落水啦

Britannia riles the wave

rule!
其實點解伊利沙伯一世同伊利沙伯二世兩個時代隔咁遠?

威廉三世同威廉四世都差好遠

巴打...泰國呢

查理二世同查理三世(if any)

Edward VI Edward VII

你地好想全家都係腓特烈嗎?

叫親查理冇好下場

7世係咪好鍾意去法蘭西尋歡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞