點解減肥減極都失敗。。(非膠)

459 回覆
8 Like 98 Dislike
飲多杯珈琲同水加BMR得唔得?
食多D三文魚同avocados
點解要100%介。。。。。。。
係d人妖魔化碳水,如果你有認真做運動,碳水對肌肉生長有好大幫助
我每日儲100,點解我一個月儲唔到30000?
我都唔會100%介,咩野都有好處架麻,係咪先
運動依加做多左,希望減到
....
你減左幾耐? 通常冇咁快見效。
減肥最緊要計卡路里,你吸收得少過你消耗,一定瘦到。
曾經兩個月瘦6kg,講緊48減到42,個陣就係用呢個方法,好多app 可以計卡路里。
信我 你呢個身形運動幫助唔大
都要食幾啖 你當佔一餐既 10-20%
以薯仔南瓜代替仲好啲
碳循環飲食法
有做運動高碳低脂
冇做運動低碳高蛋白
其實每個人個餐單一定唔同,減肥唔係唔食,亦唔係節食,係要識得食,基本上乜都食得

三文魚同牛油果係健康脂肪,但食得太多會唔好
所以你應該用你果1700kcal ,然後去分配一個完美比例,protein kg x2 ,砌完就砌埋脂肪同碳水,有個清楚既比例,咁你每日都會知你大概可以食到幾多
可能我食太多飯。。。
點解。。?
其實我手臂算瘦,但個肚同ass好肥
唔食真心唔店
有用嗎???
protein kgX2指要食兩倍體重既蛋白質?
搵啲生酮丸食下,多肉多菜少碳水,我兩個月減左兩吋腰
Exactly, 我日日食咁多carbs, 一個月咪又係輕鬆減5% body fat, 見到d on9係唔係就叫人唔好食碳水,又keto就好躁
有無諗過係脾胃功能唔好造成痰濕體質 咁嘅話你點減都唔成功
因為肥
我碳循環,一個月減3.6kg pure body fat, 然後增左1kg肌,你話呢
會試的,食多D健康fats先!
實不相瞞我夜鬼泥
弘。。。。
咁你點減都唔會成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞