點解減肥減極都失敗。。(非膠)

459 回覆
8 Like 98 Dislike
計埋都十幾gram
失戀最快

檻欖油意粉ok?
試下每朝飲一杯檻欖油+番茄汁(微波爐加熱)
1130am飲杯 黑齋啡

咁食慾都會下降
磅無輕 圍度有無瘦阿 我都係61減到53 大約3個月
但大腿先減得3CM 我想減多2CM
依排食緊20:4 之前都食緊16:8 但食完5點個餐我好快又餓
依加提早到1點2點食 就無肚餓過 都係肉菜麥包個D 閒時會米線 零食
有時口癢會食15~20粒堅果類
盡量做運動
挑戰緊每日食一餐正餐半碗飯,其餘時間肚餓淨係食滾水淥生菜
希望頂到新年呢2個禮拜再睇下點
我每朝都食白灼蛋+飲2杯水!
好come飽!
最緊要早訓,咁第日唔會咁易餓!
我都覺減肥係長期戰爭!共敏之!
食返D牛油果會正好多!
大家一齊加油
希望到時著3唔會有肚腩!!
你連睇都無睇過我講乜
邊度有叫你節食?
生酮係飽住瘦
連上網研究都唔睇,想瘦都幾難
樓主又要唔聽人講又要問。
即係d人又要肥又要嗌肥。
我只係講要戒澱粉質同埋戒糖,唔好食加工肉。
唔撚知佢邊度睇到我叫佢cut一半飯,同埋唔撚知邊度見到我叫佢節食
過渡期體諒下⋯⋯
樓上巴打都話澱粉唔可以100%冇
明既 咁我會從依個方向 keep住減
我唔高, 同埋鍾意骨感 42 唔會瘦到得棚骨,我覺得啱啱好哈哈,最緊要減得健康同自己鍾意。
如果有基本運動,其實少油少碳水多肉先減到肥
本身瘦既人容易瘦
肥既人減極都減唔到
其實瘦既人通常天生都瘦
有d野真係冇得強求
食belta
肥嘅人減極都減唔到係佢哋根本冇個心去減,我本身99 kg依家都減到68kg
食咩肉類先?唔係話每種肉類都可以幫你減到肥㗎喎,同埋睇樓主講完之後都唔見有食生果,減肥途中有冇食過加工食品同埋加工糖嘅飲品?呢啲食品最容易致肥,如果你減肥期間有掂過呢啲嘢你點樣減都係無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞