我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
悠二又唔同啲癲狗劃清界線
可能我發夢聽返嚟嗰啲真係事實呢
油耳又話今晚會覆
唔見左既

利申路過
終於有人幫油耳分擔下
連個顛佬都潛埋 係未一齊度緊點拆
過咗隔離po食花生
我岩岩先忙完我自己私事

如果係地覺得我同佢地係有合作關係

我只會笑而不語

我岩岩先睇到隔離個post 有人叫我覆

我先覆一下

再者 以我同佢關係 你覺得我會唔會幫佢拆
不過真係唔好意思

我今晚個人有少少私事 估唔到搞到咁夜

我聽日起身再回覆
垃撚圾 飛馬電腦 有卡唔派貨 做臭自己個朵
https://lih.kg/2483475

悠二做咩唔學佢炒卡
仲要12k比張gundam人
屌你條柒頭自己蝕底個客又蝕底
自己賺少咗
個客又要比多4千成萬二蚊買3080
https://lihkg.com/thread/2214149/
https://lihkg.com/thread/2186101/
大撚把反而依家話3c係黑店既post都冇咩點見
唔係黑店
係做野多漏甩
佢係話「你見班垃圾上次比硬件台巴打屌到潛水你就知佢地幾on9啦」,我認為「班垃圾」就係佢地口中「打手」,但係你兩個post都只係屌法奧呀。

3c同珍寶有乜閪嘢就無乜人推,法奧一出事就推到1001。
飛鹿大鑊好多
呢個真
唔反油了
12k原來貴過8.5
1. 事主本身想排,跟據佢講法係半推半就式轉rog Gundam,但三月頭仲係比客即砌9999,加完2k先搵啲單卡8k客轉12k完張舊單動機係點唔使講到咁白

佢話「半推半就」就算吧啦,顯卡價錢會勁升在十二月已經講緊,廠商都已經講過新年後會更加無貨。明明只係陳述事實。

砌機先有單買加價已經全香港都行緊,我真係唔明你屌砌機有平卡做乜。

2. 事主自用成本 + 50%,仲要等足三個月,time cost本身係佢合約嘅成本換價錢係lock price。而家張約嘅所有成本轉介曬比個客,點解咁講? 因為油耳比客即砌出gundam個成本同比舊單客成本一樣,而家由蝕住honour張單變賺1k, 但個客就要輸時間再食埋price different,人地唔係唔落單等3月先買喎,點解要佢食個差價

因為佢選擇唔等去買一張當時單買全香港最平「鳩達3080」,佢唔買我相信佢現在都只有排隊。
點會有得一面攞住張3080去打機,一面屌油二買張本身就貴的「鳩達3080」比佢。
自己做咗選擇就唔好話人影響自己啦,小朋友嗎?

3. 咩而家3月12k買到3080要感恩論根本 CLS 你話事主無落單今日先行入去法奧買12k gundam

事主感覺如果無緊要呀,成班人陪一個自己做決定要承擔後果咁簡單都唔明,話人影響自己搞到做錯決定。
但係已經有其他巴打出聲話原價回收佢又唔高興 ,到底佢屌乜?屌人影響佢做決定?
兩邊都係屎
睇曬兩邊po 後3c同海鮮原來先係 真良心店
網店就一律terminal,完
真呀,呢個時勢單卡賣12k都要比人屌
出面價位仲有多4k水位
唔扯火仲要咁好心機覆連登仔真係慘過食屎
又係呢個point
巴打你知內幕?
因為全世界零售商合謀抬價,所以要屌零售商?

定廠家同代理加價呀?
悠二伏list
無話point唔point
我食花生
純粹鄧油二唔抵
咁樣已經係油耳打手
飛馬post唔見見你上水嘅?
有小部份人我飛馬訂咗先來加價係合情合理
係跟返個市場喎
你點睇?
飛馬同法奥邊個處理得好啲?
代理抬價還代理
飛馬黑店還飛馬黑店
關呢批舊單客咩事,油耳輸唔起就咪撚接期貨單啦,無飛馬咁黑等於油耳唔黑? 比啲打手亂舞仲衰過真小人

油耳自己同人簽期貨約賭輸耍手段轉介cost 還一回事,又唔澄清打手問題
成日拎住事主「肯」轉個pt 去spin ,油耳又唔會俾人退一係講明咁濟等都唔會有貨情況下去夾人轉賣貴agreed price 多5成都無問題
同啲健身中心同個客講你唔簽張廿年約唔使行出個門口嘅「自願簽約」無問題有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞