我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
我都想知
好多年無掂電腦野,原來宜家i7平咗咁多,打機買i9 or i7 好?
Display card
上年7月買機,最近打機會無啦啦reboot
唔知做咩
登入返faroll發現原來19年7月買
未有消息
睇你砌成部機個預算啦

冇話買i7 定 i9

有錢咪上i9.睇成條list既平衡性
間唔中都會有返貨.30系列

不過都係要跟砌機
咁既話.有機會係底板或者火牛.可以聯絡返我客服.安排約時間上黎維修
係咪要問你客服果邊
返貨.我facebook都會post相.網站都會冇左預訂兩個字

當然都可以問客服
唔係

正常肯定冇咁開
B560啦

始終對未來性好d

對pcie 4.0支援都好d
係咪都係fb搵你?
係咪要成個箱換?
好麻煩
想換B560同三風扇3070(有貨嘅話) 使唔使上到750W?

Intel® Core™ i7-10700
ASUS TUF B460M-PLUS GAMING Micro-ATX
Corsair VENGEANCE® LPX 32GB (16GB X 2) DDR4 3200 MHZ C16
Samsung 970 EVO Plus Series 1TB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
Samsung 860 EVO Series 1TB MZ-76E1T0BW SATA 3
WD Blue WD40EZRZ 4TB 5400RPM 3.5
ASUS DUAL RTX 2060Super O8G EVO V2
Corsair CX M Series™ CX650M 650W Semi-Modular
Noctua NH-U12S TR4-SP3 Premium-grade 120mm CPU cooler
TUF 6800 有無得訂個MON 唔支援G星 想轉A卡
Quadro冇得超
搵左我客服先

唔一定成個箱換既.可能只係換前面板都唔出奇.但我都要睇返係咩情況
而家d火牛好平.750w都冇咩所謂

不過我會選全模組金牌
另外你個cooler係TR4

裝唔到.買返普通版U14S
真係冇
我隻U12S可以裝到落B460M到 應該我打錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞