我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
想知如果有人同你切機
條list插成幾張顯示卡
咁悠二你會唔會做佢生意
我用win 7 啟動碼都啟動到
(預訂) ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3060 Ti OC Edition 8GB GDDR6 有冇返過貨?
俾幾錢訂先
5600x 只限砌機
係指加$80砌機先買得?
舊機係廠機嚟,係咪要買過?
FSP Hydro G Pro Series 1000W 80 Plus Gold Fully-Modular
法奧覆咗話長期冇貨
都唔知悠二明知長期冇貨 仲擺喺度做乜鳩
遲下先再算
況且法奧話冇cpu冇ram冇display
我點都要等下先
抄低window 條key
係M$個網 down番個iso 裝window
用番你舊個條key
悠二我之前係你到買左部機
成日打機果陣會無啦啦斷一下網
插lan線上網
屋企其他電腦都冇呢個問題
想問下有冇咩解決方法
3060會唔會有得單買
想問下gigabyte 3080 master 供應量如何? 訂既大約要等幾耐?
點訂法
點解我都係12尾訂但仲未有
前兩日落單依家都未收到wtsapp
仲放緊假?
唔係初八先開始營業?
x2

係硬件POST問左一次,見無人覆想呢度問下

CPU:AMD Ryzen™ 7 5800X
散熱:THERMALRIGHT FS140

MB:MSI MPG B550 GAMING PLUS ATX
WIFI CARD: ASUS PCE-AC68 (本身有)
M2:SAMSUNG 970EVO 1TB
INTEL P600 256GB (舊機)
SSD:Adata S510 120GB (舊機)
另外3個3.5" HARDISK
DISPLAY:GALAXY GTX 1070 (舊機)

RAM:Corsair VENGEANCE LPX DDR4 3200 MHz 32GB (16GB x 2)(舊有)

電源:Thermaltake Toughpower GF1 650W 80 Plus Gold TT Premium Edition Fully Modular

機箱:Sharkoon 聖龍者 DG7000 ATX(舊有)

想請教下巴打上面有無D野要執?或者會唔會連機都著唔到
同埋我買完跟住拎舊料上去俾你地幫手夾埋新買既俾你裝得唔得?
千幾買中階,不如千幾上X570啦。
如果有品牌情意結就算啦。
我係唔識,同埋我無打算OC,係唔係基本無分別
Asus TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) M.ATX
MSI MAG B550M MORTAR WIFI M.ATX\
另外想請教你一下巴打兩塊板 邊塊好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞