我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
mount arm問客服可以有
可能火牛問題

Full Load之後唔夠力推之後就重新開機

又有可能係散熱問題

搵我客服幫你

有閒錢再搵你 我都要食幾個月西北風了
問你地個客服?要收幾錢
咁而家3060ti 今年係咪都可以唔洗買到

油二有冇同廠方反映過D vram太溫暖?
我run一次port ryoal已經92度了
有人爆左msi 3070拎貨要5000蚊再幫代理食5隻msi mon
3060ti 應該差唔多
比我係油二都寧願唔做你生意
GDDR6X 死症, 同埋技奸用既vram thermal pad 好cheap, 要涼就要自己換
之前tuf 5700xt 咩螺絲冇上實
vram去到104度 好恐怖
如果真嘅話排MSI卡個班應該兩年都唔會拎到卡
大鋪食得起骨
同埋如果張3070零售價提高到9000蚊以上就唔係問題
果5隻mon可以當砌機加價優惠, 用來貨原價賣
4000蚊利益可以貼返, 而且再限砌機就唔係問題
今日係jumbo睇到, msi 最廢既ventus 3x 賣9799仲限砌
油二唔做你生意都唔出痴撚線價算係咁
3070來講仲要跟全套
On9,仲貴過DCfever單買 上去望下中上游卡都係9k -10 k
係無良商家(香港代理+黑店)面前, 消費者往往係食物鏈最低層
法奧雖然又成日冇貨, 又成日執錯貨, 仲會鋤D
但起碼唔係無良, D人日屌夜屌,
法奧執左, 人人準備去大鋪被人當水魚咁劏
不過咁講,海鮮1月尾時3080比人落單suprimx同rog都係8500,2k訂跟單價尾數

兩星期唔使有貨貨量真係好足個陣同faroll 價差5舊水到,執到個批嘅人fatfat
即係點
油二 aorus 7000s法奧幾時有得買
技姦ssd 不了
信油二 信油二唔怕
真,成日boom
真係sorry

我睇錯.因為呢期.gigabyte有送card holder.我以為你講緊card holder

sorry
我自認冇乜賣過炒價

其實個個流出.我只可以講.唔只係MSI.而且最離譜都並唔係MSI
好 唔該
sorry.眼花睇錯.諗錯野
唔使
上左架

giga ssd.我評價的話.m.2 gen4可以既.睇價錢.如果平可以買

其他全部不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞