我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike
想問包唔包裝埋window
個陣都有諗過TUF
幾時會上埋白色版helios機箱
悠二有冇砌過 nr200p + u12a or 同級散熱啲風扇點安排

最近研究緊砌3080 + r7 5800x,睇緊呢個channel
https://www.youtube.com/watch?v=thmpkPjnUDE&list=PLemnpiFP58grWaU7TdevQTX9KDd5rOvs3&index=14

https://www.youtube.com/watch?v=b2SyzOMHC98&list=PLemnpiFP58grWaU7TdevQTX9KDd5rOvs3&index=15
佢話u12a會有少少頂住塊玻璃,同埋用塔散機背入風+機底風扇入風x2+頂風扇出風x2係最涼
但我又唔想機背入風吸塵,打算機底入風x2 機頂出風x2 + 塔散向機背出風算悠二點睇
3070由11月尾等到而家,到底幾時先有貨?
3060 3070係咪已經無哂貨
3月有無機會有番貨
你見你樓上11月訂都未有 返都無你份啦
ASUS 3080 tuf or strix 訂要幾耐?同埋要落幾錢訂?
請問悠二
2060/2060s鹹魚返生係咪真? 對gaming oc 3x white有興趣
買完3060ti,trade走換3070
然後見到2077成pat屎咁,其他我玩個D game,3070完全係overkill
3080 真係祝你好運 bitcoin 又升左
我上次砌裝埋
上個禮拜過左數砌機 係咪要過年後先送到?
唉, 想換一張用幾年既卡, 起碼都3080級麻...
itx 唔好砌焗爐
1月尾訂左3060 ti
3月或者之前會唔會有貨收
我知我大想頭
2月過年
FI27QX 2kf標咗價6999
係.我都有了

2月底到貨.而家預售

但係預售既數量都唔多

要就盡快訂
有冇訂單編號俾到我

因為正常黎講.我會盡量安排新年前出
2060s.唔會

2060就一直都仲有貨

黎緊會出3060.完全取代2060s位置

等多陣吧
tuf會多d

rog strix真係有排
你訂邊張
10月頭訂3080rog ,到e家都未有消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞