我是悠二.回覆一直以黎刁民丁對我及法奧的評論及你問我答(9)

1001 回覆
12 Like 55 Dislike

飛馬黃的
雖然係鍾共生培心會員
手足
底褲就黃
講緊舊合約係要拎而家去比,打橫黎講 講到好似我今日落單拎到12k gundam 咁仲唔滿足咁而家無啦啦等完幾個月拎張唔係本身想要既野仲要貴50%呀. 你話keep住等唔派貨咪得仲好笑, 間間都比退訂係法奧收半唔比退咋
如果佢有退訂Option 我一月中已經轉左第間落,人地第間2月派埋貨,2k訂隨時無條件退, 都係8000呀
係咪要咁樣比? 你如果一月都有落單我諗你唔會鳩up到呢段野出黎

當初唔去飛鹿訂因為最終價會轉先唔去佢1k任退訂, 我想lock price先搵法奧仲要無得退半數訂, 而家lock你老母個price? 訂黎托柒? 我1月9k買到現貨啦, 而家time cost 3個月無新卡用仲要比貴50% .而家放又唔係, 唔放又唔係,反映返個option對客唔fair, 市價關我撚事? 我放完張全新gundam個價都唔撚夠我現時市價入張suprim x 二手呀, 賺乜撚? 成本仲8 >12k

我上面講得客氣咋, 而家明明係我蝕底仲講到佢派錢比我洗咁
我唔撚想貪個幾k差價, 我想要張心水卡咋,比張rog 1皮我都唔會出黎講啦, 我而家又唔係追special ver要我比4k premium托咩

我一開始就係問可唔可以keep單, 佢客服都講到suprim 唔使指意拎咁樣, 我仲要永遠放訂係佢度咩. 佢轉制係之後既事, 我係舊制關我鬼事, 事實而家咪又係比佢個現價買,仲要貴過人地上個月先砌既人
抵你個頭咩
個offer係我等完3個月仲要比原價多50%
佢有得退訂我一早退左, 仲要講到派錢比我咁cls 換單offer比返新卡1月個價我咪合理囉, 而家我1月單既價換3月既價抵係邊度?
12月個陣訂3090Suprim x 先一星期多d就到手
[老鼠屎]以為改名洗底就唔記得你虐狗?
https://lih.kg/2480434

臭Mk 扮黃呃家長錢 仲要虐狗 咁大件事冇人講
我仲想問埋如果o的卡價係跌, 由8k趺去6k, 法奧而家會唔會offer張新單比我3月6k 買另一張3080 ?
屌你老母咁咪繼續等囉
人地無話唔俾你等
乜撚野明示暗示
屌你老母咁張卡周圍都無貨
你可以唔轉嫁
返去含撚啦屌你老母
咁如果你個張升既係咪你俾呀柒頭?
希望你唔係打手啦係真心膠
咁既質素完全倒米, 學識咩叫contract再出黎吠啦 屌你都曬鳩氣
咁你咪繼續等囉
買乜撚野gundam版咁委屈你
我簽1張contract咪返1月個價囉屌你老母, 而家我買 原價v3x 要轉原價rog 咩? suprim x 同rog 1 月都係 8000, 而家轉同級咪同價囉屌你用下個腦再講啦
而家我買期貨呀, 唔識就上網查下乜撚野叫期貨啦
你條廢閪字都唔撚柒閪識
你訂個張乜野卡?
佢而家係12k賣suprim比你?
定係唔俾你等?
返去含撚啦柒頭
屌你老母?
又係你條on9 知你熟客大撚曬唔使等啦, 威啦叻啦, 得未
期你老母臭閪咩傻鳩
你而家係咪8k訂suprim
咁佢而家係咪12k賣張suprim比你呀
屌你老母,佢高過8k賣Suprim先出黎吠啦傻閪
你張contract係買suprim呀傻閪
轉同級,轉你老母閪咩
乜撚野叫contract呀傻閪
收皮啦
仲同我講期貨
縮人你老母個閪入面啦
我本身就無嘈既意思, 局住比貴買第2樣野呻都唔撚得, 仲要多謝佢"派錢"比我? 咁全港買到3月價前既卡都係去多謝o的電腦鋪"派錢"? 你都on撚79弱智仔黎
你咁鐘意倒法奧米佢真係多得你條on9仔唔小 自用又要理你個市價炒到幾多? 收單建立合約係佢一開始做既事, 簽完之後點升關我撚事?

我今日同地產佬簽樓花合約5百萬, 比250萬訂唔撚準退
佢3年後無樓比左間2手樓我話值 1000萬呀,但要800萬賣比我. 我本身買個陣都係值1000呀, 500成本咋. 仲要多謝佢"派錢"比我? 個價升左幾多都係我投資期貨應得架, 而家少撚左應得既仲要多謝人屌你老母弱智仔唔用腦
拎唔到貨又屌
有貨平賣要遲少少拎又屌
呢啲咁既傻閪客
你自己落單個陣一早知條款
人地而家又無違反條款
又無逼你,返去含啦
你唔係弱智都唔會吠得出要個比多左錢既人去多謝法奧"派錢"啦

你記得多謝中出你老母個強姦犯比左的賤種精子你老母先得出你咁既垃圾, 我咪多謝法奧要我比多50% 派錢比我囉
手足
有黨安法, 做終賠生生意好過
個時間間都係個個價落, 平乜撚野? 個時連登仔個個都話法奧好有Lock price先肯比半訂唔準訂, 佢唔lock price唔退訂當初會去訂?
飛鹿拎1k 寫明會轉單價就比人屌到上天, 而家法奧轉contract就o的客閪, 仲要唔比人講
我12月訂3090都要等成個星期仲要缺左支架
你而家咁缺要等好正常喎
講真你都係貪平先係法澳訂姐
冇貨你又唔等又屌係咩玩法

仲有我唔係熟客先買過一次卡咁大把
好心你柒就收皮喇
12k買到gundam 版3080仲屌
有本事自己出去買張12k普通版3080睇下?
屌你老母又係一個無腦無邏輯

咁全港買到3月價前既卡都係去多謝o的電腦鋪"派錢"?

你知唔知自己up乜撚嘢,宜家係講緊同一個時段一樣嘅顯示咭,比其他嘅舖頭平幾多,係一樣嘅產品,一樣嘅時段,唔同嘅舖頭價錢嘅不同,去定奪平定貴。

自用又要理你個市價炒到幾多? 收單建立合約係佢一開始做既事, 簽完之後點升關我撚事?

屌你老母你簽嘅合約係買乜撚嘢呀?你依家係咪唔撚識字啊,你而家係咪買suprim?佢而家係咪12K賣張suprim比你?佢而家係咪唔俾你繼續等呀?

我今日同地產佬簽樓花合約5百萬, 比250萬訂唔撚準退

你買樓花人哋會唔俾個期你?而家法奧有比個期你?例如你買A花園樓花,佢而家高過5百萬賣A花園俾你咩??

返去含撚啦,舉例都唔使屌你老母讀過書未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞